Redactia.ro
Home » Știri » Tăriceanu, atac la baionetă la Băsescu: „A trădat și a distrus tot ce a atins în viața lui”

Tăriceanu, atac la baionetă la Băsescu: „A trădat și a distrus tot ce a atins în viața lui”

ALDE îşi desemnează astăzi candidatul la prezidenţiale

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat miercuri că grupul mixt ”Democraţia” va fi înfiinţat numai dacă grupul acestei formaţiuni va rămâne fără numărul minim necesar de membri pentru a se forma, adică şapte.

Preşedintele interimar al Senatului, Şerban Valeca, i-a spus că pentru acest lucru trebuie să depună o solicitare scrisă la Biroul permanent. Călin Popescu Tăriceanu, fostul lider al Senatului, a mărturisit că a fost înjurat de Traian Băsescu, fostul președinte al României, dar că acest lucru îi face un mare „serviciu de imagine”.

Când te înjură Băsescu e clar că ești pe drumul cel bun. Bătrânul matroz nu poate să-mi ierte că nu am acceptat preluarea ostilă, în anul 2005, a PNL-ului de către el și compania și că am refuzat ca în calitate de Prim-Ministru să-i înghit toate mârlăniile.

Adevărul e că atunci când unul ca Traian ”Petre-ești-cel-mai-bun” Băsescu te face trădător, ori pur și simplu când te înjură în orice mod, îți face, de fapt, un mare serviciu de imagine. O vorbă înțeleaptă spune: Când soarele stă să apună, făpturile mărunte aruncă umbre lung.

O asemenea făptură e fostul președinte, care se chinuie, la apus, să proiecteze o umbră mai mare de zece ori decât propria-i statură… Traian Băsescu a trădat și a distrus tot ce a atins în viața lui, se știe asta„, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: