Redactia.ro
Home » Monden » Tatăl Andreei Bălan, prima reacție după ce fiica sa a fost operată de urgență

Tatăl Andreei Bălan, prima reacție după ce fiica sa a fost operată de urgență

Tatal Andreei Balan

Andreea Bălan a fost operată de urgență, după ce medicii au descoperit că artista are un abces abdominal. Tatăl acesteia a vorbit pentru prima dată, după ce a aflat că fiica sa a suferit o intervenție chirurgicală.

Andreea Bălan, operată de urgență

Andreea Bălan a ajuns în urmă cu câteva zile la spital după ce a acuzat dureri abdominale insuportabile. Medicii au decis să o opereze pe artistă, după ce au descoperit că are un abces abdominal. După intervenția suferită, vedeta este nevoită să rămână internată în spital. Conform medicilor, abcesul este un proces inflamator în care se formează o cavitate umplută cu conținut între organele interne, fiind însoțit de obicei de o durere severă.

În prezent, Andreea se află internată în spital, iar cu toate că este bine, vedeta este tristă că stă departe de Ella și ClARA, cărora le-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. ,,Ella si Clara 👧👶 sunt iubirile mele care imi dau putere, ele ma implinesc la cel mai profund nivel si pentru ele lupt in fiecare zi sa fiu sanatoasa ca sa pot sa am grija de ele 🙏❤️🤗🎼😍”, a scris artista în dreptul fotografiilor.

Tatăl Andreei Bălan, îngrijorat pentru ea

Potrivit Cancan.ro, tatăl Andreei Bălan a declarat că a fost îngrijorat pentru starea de sănătate a fiicei sale, și i-a transmis câteva cuvinte de încurajare.„Am fost  îngrijorat de cum am aflat ca fiica mea este din nou internată la clinica Sanador si am tinut legatura permanent cu ea si cu soția mea. Acum este bine, urmează un tratament si ma bucur ca a trecut peste problema medicală. Îi transmit pe această cale că tata o iubeste si-i doresc sa fie mereu sănătoasă și fericită lângă nepotelele mele, Ella si Clara!”, a transmis Săndel Bălan.

Totodată, George Burcea a declarat recent că ultima oară a vorbit cu Andreea înainte să meargă la spital, și îi spunea acestuia să-și facă testul de coronavirus, dacă vrea să-și vadă fetițele. Actorul i-a urat sănătate fostei sale soții.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: