Redactia.ro
Home » Monden » Tatăl Elenei Chiriac, după ce Faimoasa a pierdut premiul Survivor România 2022: „I-a bătut pe rând”

Tatăl Elenei Chiriac, după ce Faimoasa a pierdut premiul Survivor România 2022: „I-a bătut pe rând”

Tatăl Elenei Chiriac, după ce Faimoasa a pierdut premiul Survivor România 2022

Tatăl Elenei Chiriac, după ce Faimoasa a pierdut premiul Survivor România 2022:. Faimoasa a fost pe locul al doilea în finala Survivor România. Premiul cel mare a fost câștigat de Alex Delea. Tatăl Elenei Chiriac a vorbit despre finala competiției, dar și despre parcursul fiicei sale la Survivor România 2022.

Tatăl Elenei Chiriac, după ce Faimoasa a pierdut premiul Survivor România 2022: „I-a bătut pe rând”

Competiția Survivor România 2022 s-a încheiat. Marți, 31 mai, telespectatorii au aflat cine este marele câștigător al emisiunii. Alex Delea este concurentul care a plecat acasă cu premiul de 100.000 de euro. De asemenea, Elena Chiriac s-a aflat pe locul al doilea în marea finală, fiind învinsă de Războinic. Tatăl sportivei, Romeo Chiriac a vorbit despre parcursul fiicei sale la Survivor România, dar și despre controversele care au apărut de-a lungul emisiunii, la adresa fiicei lui. Tatăl Elenei a dezvăluit că a fost încântat de prestația fiicei sale.

”Elena ocupă pentru a două oară locul doi la un reality-show, după Ferma Vedetelor. Să nu uităm că și acolo i-a bătut pe rând pe băieți în probele fizice, printre care și pe campionul mondial la MMA, Andrei Stoica. Iar acum i-a ciuruit pe rând pe `cocoșii` Blaze, Delea, Ionuț și Nede.

Iar ei au îngurgitat extrem de greu asta. În finala de la Survivor l-a bătut de două ori pe câștigător, pe Delea. Care a și recunoscut că Elena a `băgat la greu frica în ei`.E o performanță excepțională pentru Elena și în inimile multor telespectatori a rămas o adevărată supraviețuitoare. Da, am vorbit cu ea după finală. I-am transmis că sunt mândru de ea. Că e un model motivațional pentru mulți și are numeroase grupuri de fani”, a declarat Romeo Chiriac pentru fanatik.ro.

Romeo Chiriac:”Era extrem de mâhnită”

Elena Chiriac a fost criticată deseori de unii telespectatori ai show-ului Survivor România. Mulți dintre ei au considerat că sportiva a ajuns în finală datorită relațiiloe pe care le-ar fi avut prin prisma faptului că tatăl său este jurnalist. Romeo Chiriac s-a declarat deranjat de cele spuse. Acesta a recunoscut că cel mai mult l-a deranjat faptul că Faimoasa a văzut comentariile răutăcioase la adresa ei.

”Da, trebuie să mărturisesc (râde, n.red.) că o împingeam cu “pilele” pe traseu când îi ciuruia pe băieți și pe fete. Și îi șopteam la ureche ce speech-uri să spună. S-a rostogolit premeditat sau nu un mesaj că aș lucra în Pro TV. Iar analfabeții funcționali și susținătorii celorlalți concurenți din finală, dar măcar ăștia au făcut-o cu un scop, n-au avut măcar bunul simț să verifice pe Google unde lucrez și cu ce mă ocup.Am vorbit cu Elena acum după finală și era mâhnită de situația care cred într-un procent mai mare că a fost premeditată. Soldații ruși omoară și violează în Ucraina, iar Putin transmite prin industria de manipulare că nu se întâmplă așa ceva.”, a mai spus tatăl Elenei Chiriac.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: