Redactia.ro
Home » Monden » Tatăl lui Oase a murit. Bărbatul a fost răpus de noul coronavirus

Tatăl lui Oase a murit. Bărbatul a fost răpus de noul coronavirus

Tatăl lui Oase a murit

Tatăl lui Oase a murit. Colegul de echipă a lui CRBL în competiția de la Asia Express, Oase trece prin momente dramatice. Tatăl său în vârstă de 63 de ani a murit după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Acesta a fost înmormântat ieri, în ziua de Bobotează.

Tatăl lui Oase a murit. Bărbatul a fost răpus de noul coronavirus

Tatăl lui Oase a murit. Partenerul lui CRBL, de la Asia Express trăiește o adevărată dramă. Tatăl lui Oase a murit, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Oase, cel care a câștigat sezonul al II-lea al emisiunii Asia Express, de la Antena 1, alături de CRBL, trăiește o mare tragedie. Tatăl lui Oase a murit, fiind răpus cu noul coronavirus și înmormântat ieri, în ziua de Bobotează. Bărbatul se pare că avea probleme de mulți ani cu plămânii, și cu toate că testul a ieșit negativ cât timp a stat în spital, plămânii acestuia au cedat. Oase avea o relație specială cu tatăl său, iar această tragedie l-a devastat. După ce a participat la Asia Express, viața lui Oase s-a schimbat radical, reușind să-și deschidă barul la care visa de mulți ani. Cu toate că multă lume i-a spus că va fi greu, părinții săi l-au sprijinit întotdeauna. ”Ai o mică panică la început, e normal să te gândeşti de şase ori, dar am avut oameni lângă mine care m-au susţinut, am avut foarte mulţi prieteni care m-au ajutat, la propriu. De exemplu, barmanul a plecat de la un alt bar ca să vină la noi şi noi am păstrat legătura cu acel bar, ne-au ajutat. Am creat o comunitate de oameni mişto şi nu ne-a fost ruşine să cerem ajutor. Părinţii mei, când le-am zis ce vreau să fac, au sărit de pe scaun şi au zis „hai!’. M-au ajutat enorm, tata cred că mai are puţin şi mă şi bate ( râde) la cât l-am stresat”., povestea Oase.

Prietenia dintre CRBL și Oase nu mai există

Deși a devenit celebru, Oase a spus că nu știe să se comporte precum o persoană celebră, așa că preferă să fie o persoană normală. „Eu nu ştiu să fiu celebru! Nu prea mă descurc. Se uită lumea la mine pe stradă şi îmi vine să mă opresc să îi întreb ce au. Îmi place ceea ce fac, îmi place că am ajuns acum coprezentator la Asia Express sezonul trei, dar e altceva când te opreşte omul şi te întreabă sincer ce faci. Eu vorbesc cu oricine, am stat de vorbă la un moment dat o oră cu trei oameni ai străzii, care m-au recunoscut”, a mai spus Oase.

Cu toate astea, relația dintre Oase și CRBL, avea să se schimbe după terminarea show-ului. La scurt timp după ce au câștigat marele premiu, deși prietenia lor părea de neatins, CRBL l-a acuzat pe Oase de trădare. Mai mult, artistul a lansat și o piesă în care vorbește despre prietenia dintre el și Oase și despre faptul că acesta l-a trădat. În prezent, CRBL a decis să părăsească România, mutându-se împreună cu familia sa în Spania.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: