Redactia.ro
Home » Știri » Tatăl Raisei, fetița ucisă de polițist, dezvăluiri cutremurătoare. Bărbatul speră ca autoritățile să facă dreptate: „O să plătească și el tot cu viața”

Tatăl Raisei, fetița ucisă de polițist, dezvăluiri cutremurătoare. Bărbatul speră ca autoritățile să facă dreptate: „O să plătească și el tot cu viața”

Tatăl Raisei, fetița ucisă de polițist, dezvăluiri cutremurătoare.

Tatăl Raisei, fetița ucisă de polițist, dezvăluiri cutremurătoare. Raisa Nicoleta a fost condusă pe ultimul drum sâmbătă, 15 ianuarie. Fetița a murit în urma accidentului provocat de un polițist. Tatăl fetiței a făcut declarații dureroase despre moartea fiicei sale. Bărbatul este îndurerat și își dorește ca autoritățile să îi facă dreptate micuței Raisa.

Tatăl Raisei, fetița ucisă de polițist, dezvăluiri cutremurătoare. Bărbatul speră ca autoritățile să facă dreptate: „O să plătească și el tot cu viața”

Avea toată viața înainte, dar într-o fracțiune de secundă, viața Raisei Nicoleta a fost curmată de neatenția unui polițist. Fetița de 11 ani se afla împreună cu prietena ei pe trecerea de pietoni de pe Strada Laminorului, sectorul 1 al Capitalei, când un polițist le-a lovit din plin cu mașina autospecială. Raisa nu a avut nicio șansă, decedând în urma traumatismelor suferite.

Raisa a fost înmormântată sâmbătă, iar familia este devastată de durere și vrea ca vinovatul să plătească pentru tragedia pe care a comis-o. Cu inima ruptă în bucăți, tatăl Raisei a declarat că vrea ca autoritățile să-i facă dreptate. „A fost greu, a fost foarte greu. (…) Suntem în ianuarie şi ar trebui să fie numai zăpadă şi ger, dar soarele ăsta a ieşit numai pentru ea, ca să îi lumineze calea. Să ştiţi că Dumnezeu face în aşa fel încât şi acest poliţist o să plătească şi el tot cu viaţa, pentru fata mea”, a mărturisit tatăl Raisei Nicoleta, pentru Antena 3.

Bărbatul speră că i se va face dreptate fiicei sale care a murit la doar 11 ani din cauza neatenției unui organ al legii. Tatăl fetiței vrea ca autoritățile să îl judece pe vinovat pentru tragedia pe care a provocat-o. „Eu sper că autoritățile o să-și facă treaba și datoria, pentru că totuși e un copil de 11 ani care nu ar fi trebuit să plece așa repede pentru un nenorocit care aleargă ca disperatul. Eu sper că o să fie bine, dar toți trebuie să ne gândim că trăim în România. Și trăind în România s-ar putea ca totul să fie mușamalizat, toți să se spele pe mâini. Dar, noi sperăm să fie bine. Să facă dreptate! Să plătească pentru că asta e”, a adăugat acesta.

Raisa, condusă pe ultimul drum

Moartea tragică a Raisei a îndurerat o țară întreagă. Fetița a murit din cauza neatenției unui polițist care conducea cu viteza mașina din dotare. Sâmbătă, 15 ianuarie, Raisa Nicoleta a fost înmormântată, fiind condusă pe ultimul drum de sute de oameni. „Durerea oricum e de nedescris, copilul oricum nu-l mai întorci. Nu există, nici nu ai cuvinte şi ca părinte şi ca nepărinte.”, a spus una dintre persoanele care au venit să fie alături familiei îndoliate.

Conform specialiștilor, Raisa a suferit un traumatism cranio-cerebral grav. De asemenea, micuța a avut și mandibula fracturată, dar și mai multe coaste rupte. Polițistul de 27 de ani conducea cu o viteză de peste 80 de kilometri pe oră atunci când ale-a lovit în plin pe minoră și pe prietena ei.

Rai, așa cum o alintau prietenii, traversa regulamentar strada, alături de prietena ei. Cele două s-au asigurat că nu vine nimic și au început să treacă strada în grabă, ținându-se de mână. Când au văzut că vine mașina de poliție, fetițele au încercat să grăbească pasul, dar a fost prea târziu. Prietena Raisei a scăpat cu doar câteva răni, dar pentru Raisa nu s-a mai putut face nimic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: