Redactia.ro
Home » Monden » Tatăl Ralucăi Pastramă a răbufnit după ce a aflat că fiica sa a fost infidelă: ”Este cea mai mare rușine posibilă!”

Tatăl Ralucăi Pastramă a răbufnit după ce a aflat că fiica sa a fost infidelă: ”Este cea mai mare rușine posibilă!”

Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă scoate la iveală tot mai multe detalii din căsnicia celor doi. După ce s-a aflat că Raluca l-a înșelat pe artist, încă de anul trecut, cu un bărbat misterios, tatăl ei reacționează. Ion Pastramă cataloghează gestul fiicei sale precum o rușine.

Tatăl Ralucăi Pastramă se rușinează de infidelitatea ei

Apele sunt tot mai tulburi în procesul de divorț dintre Pepe și Raluca Pastramă. După ce Pepe a spus că Raluca l-a înșelat cu un alt bărbat, o vreme bună chiar, Ion Pastramă, socrul său, se rușinează de ceea ce a făcut fiica sa, informează wowbiz.ro.

Ion Pastramă crede că fiica sa l-a făcut de râs odată ce și-a înșelat soțul. Gestul ei pătează imaginea lui Pepe, spune Ion Pastramă.

„La țigani, așa ceva nu se face, nu există. Nu are voie femeia să înșele. Este cea mai mare rușine posibilă. Raluca și-a făcut tatăl de râs. Pastramă Senior știa că fiica lui divorțează pentru că nu se mai înțelege cu Pepe, nu mai există armonie în casă, nu că ea a fost la munte cu un alt bărbat și alte bazaconii.

A întrebat-o, sigur (n.r. pe Raluca), însă ea neagă. Vă dați seama cum s-a simțit când a văzut în ziare, este onoarea lui în joc. Îl știe și pe el atâta lume, cum mai scoate capul acum?”, a spus un apropiat, pentru Playtech.ro

Raluca ar avea de un an de zile un amant

Potrivit unor declarații ale lui Pepe, acum un an, soția sa a fost la munte cu mai mulți prieteni, dar și cu un alt bărbat. Un apropiat al cântărețului a dezvăluit pentru sursa menționată anterior că artistul are informații care demonstrează că din 2019 Raluca l-a înșelat. Mai mult, cântărețul l-ar cunoaște pe bărbatul care i-a cucerit soția.

”Pepe are informații că Raluca îl înșela încă de acum un an. Dar nu așa, oricum, ci cu sentimente. Ea nu a trăit o simplă aventură. În ultimele luni, el a strâns dovezi multe. Da, soția lui a avut o relație stabilă în paralel, Pepe îl și cunoaște pe acest bărbat. Mult timp el nu a simțit nimic, dar când soția a început să devină din ce în ce mai rece, el și-a dat seama că ceva se întâmplă!”, a spus un apropiat pentru Playtech.ro.

Cel care a intervenit între cuplul Raluca Pastramă și Pepe ar fi un arab. Apropiatul a mai precizat că Pepe pregătește o răzbunare.

”Cu arabul doar a flirtat, acum încearcă să se cupleze. Pepe a tăcut și a vrut să dea senzația că e o despărțire liniștită, dar are totul pregătit, are răzbunarea gata. Exact cum a făcut și cu Oana Zăvoranu. Pepe nu iartă infidelitatea, nu trece peste, este foarte răzbunător. O va denigra și pe Raluca Pastramă, arătând unei țări întregi cine este ea și cum i-a trădat dragostea și încredere. După ce ea a cerut ordin de restricție, el este și mai pornit, însă a fost sfătuit de avocați să aibă răbdare, să se tempereze”, a mai spus persoana în cauză.

De altfel, familia Ralucăi Pastramă ar pune presiune pe artist și chiar l-ar amenința. Însă, Pepe nu se lasă doborât și strânge probe pentru procesul de divorț

”Da, familia Ralucăi a făcut presiuni mari la Pepe, au existat și amenințări. Dar el nu se lasă doborât de aceste încercări disperate de intimidare. Tace și adună totul acolo la dosar”, a mai spus persoana apropiată lui Pepe.

Amintim că Pepe a fost acuzat de violență fizică și verbală de Raluca Pastramă. Ulterior, ea și-a retras plângerea formulată, dar și ordinul de restricție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: