Redactia.ro
Home » Monden » Tatăl său face donații consistente, ea ignoră sfaturile autorităților. Cum a fost surprinsă Teodora Becali

Tatăl său face donații consistente, ea ignoră sfaturile autorităților. Cum a fost surprinsă Teodora Becali

GALERIE FOTO (2) teodora becali, gigi becali, Mihai Theodor Mincu, proces

În timp ce tatăl său face donații consistente dorindu-și să ajute la combaterea răspândirii virusului Covid-19, Teodora Becali pare că se dezice de recomandările autorităților. Tânăra, care e deja în al doilea trimestru de sarcină, a fost surprinsă pe străzi, în plină pandemie de coronavirus.

Cum a fost surprinsă fiica lui Gigi Becali

Teodora Becali n-a ținut cont de recomandarea medicilor de a rămâne în interiorul reședinței sale, mai ales că prezintă un risc ridicat fiind însărcinată, și a fost surprinsă pe străzile Bucureștiului, la volanul bolidului său. Pe lângă acest lucru, Teodora conducea în timp ce vorbea la telefon. Cu siguranță, aceste imagini nu-i vor prinde bine lui Gigi Becali. Fără mască de protecție ori mănuși, tânără se îndrepta nestingherită spre o destinație necunoscută, potrivit imaginilor surprinse de paparazzi Ciao!

fiica gigi becali coronavirus

Amintim că Teodora Becali s-a căsătorit acum un an, având parte de o petrecere de nuntă fastuoasă, organizată de tatăl său, în colaborare cu cuscrii. Nuntașii au avut parte de bucate alese, muzica unor artiști consacrați și momente pline de surprize. La câteva luni distanță, Teodora a anunțat că e însărcinată.

Gigi Becali, donații consistente către autorități

Până acum, Gigi Becali s-a dovedit a fi un aliat de nădejde în lupta cu virusul Covid-19. Acesta a „angajat” o fabrică de confecție să-și schimbe linia de producție și să manufactureze măști și halate de protecție. El a declarat că va dona, în fiecare zi, câte 5.000 de produse de protecție unităților spitalicești.
Până acum, el a dotat cu mobilier o întreagă secție de la Spitalul de Boli Infecțioase „Matei Balș”.

Mai mult de atât, donațiile lui se ridică la peste 150.000 de euro de când a pornit această criză de coronavirus în România. El a dat startul și altor oameni din lumea sportului pentru a dona pentru această cauză. Simona Halep a fost printre primii sportivi care au răspuns pozitiv acestei inițiative și a donat bani în sprijinul cadrelor medicale, care luptă să reducă riscul de răspândire a coronavirusului în România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: