Redactia.ro
Home » Monden » Tavi Colen se implică în scandalul dintre Alin Oprea și fosta soție: „M-am trezit cu ea în casă”

Tavi Colen se implică în scandalul dintre Alin Oprea și fosta soție: „M-am trezit cu ea în casă”

Tavi Colen

Tavi Colen se implică din nou în scandalul dintre fostul său coleg de trupă, Alin Oprea, și soția lui, Larisa Uță. Aceasta a făcut dezvăluiri fără precedent despre cei doi, dar și despre cum s-a stricat relația dintre ei.

Tavi Colen, acuzații extrem de grave despre fosta soție a lui Alin Oprea

Scandalul care există între Alin Oprea, fostul membru al trupei Talisman și soția lui, Larisa Uță, pare că abia începe. După ce a fost nevoit să meargă în propria casă cu poliția pentru a putea să își ia lucrurile, conflictul dintre cei doi foști soți pare că este abia la început.

Inclusiv Tavi Colen face acum dezvăluiri despre cum a intrat Larisa Uță în viața lor, acum 20 de ani,

„În urmă cu 21 ani, eu cu Alin eram ca doi fraţi. Locuiam în aceeaşi vilă. Eu plăteam chiria. Eu cumpărasem şi tot ce era în ea. El nu voia să cumpere nici măcar un pahar. Spunea că o să o facă atunci când va fi la casa lui. După un spectacol la Buzău, a cunoscut-o pe fata asta. Am crezut că este vorba despre o fană şi atât. Numai că, după o vreme, m-am trezit cu ea în casă. Şi n-a mai plecat. Ştiţi că acum câţiva ani a mai fost un scandal, când nu am mai vorbit cu Alin. Iar Larisa a afirmat atunci că mâncam la ei şi-mi spăla chiloţii. A uitat să spună însă că oalele erau ale mele. La fel şi maşina de spălat în care îmi puneam chiloţii”, a declarat cântărețul.

Tavi Colen o pune la zid pe soția lui Alin Oprea: „A încercat să acapareze tot”

Mai mult decât atât, Tavi Colen îi acuză pe cei doi că au furat numele „Talisman”, pentru că l-au înregistrat la OSIM, deși fusese ideea lui. Cei doi nu și-au mai vorbit de când Tavi Colen i-a pus niște condiții dacă voia să mai cânte împreună, iar una dintre ele era să nu mai vină cu Larisa.

„Apoi a încercat să acapareze tot. Să o facă pe managerul trupei. Mi-au furat şi numele. „Talisman” pe care l-am dat eu, într-o cameră de cămin studenţesc. Am martori. Ei l-au înscris la OSIM pe numele lor. Atunci m-am enervat şi am pus trei condiţii, ca să mai cântăm împreună: să nu mai bea înainte de spectacole, să nu mai vină niciodată cu nevastă-sa la spectacolele noastre şi să-mi dea numele de „Talisman” înapoi. Mi-a închis telefonul când i-am spus lucrurile acestea. De atunci nu ne-am mai vorbit.”, a spus Tavi Colen.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: