Redactia.ro
Home » Homepage » Televiziunea Română, în ALERTĂ! Angajat de la departamentul Ştiri, confirmat cu Covid-19

Televiziunea Română, în ALERTĂ! Angajat de la departamentul Ştiri, confirmat cu Covid-19

Televiziunea Română

S-a dat alarma la Televiziunea Română, după ce un angajat a fost depistat pozitiv la testul de coronavirus. Conducerea TVR face acum o anchetă epidemiologică.

„Vă informăm ca un angajat din TVR a fost depistat pozitiv la testul COVID-19”, se arată în comunicatul Televiziunii publice. În acest caz, a fost anunţat medicul de familie şi cabinetul medical al instituţiei care au luat măsurile necesare, aşa cum prevăd procedurile.

Din primele informaţii, potrivit unor surse, ar fi vorba de o persoană de la Departamentul de ştiri. În prezent, se desfăşoară o anchetă epidemiologică în acest caz, iar spaţiile din Televiziunea Română în care s-a aflat persoana respectivă au fost dezinfectate.

Conducerea Televiziunii Române mai anunţă că a dispus sporirea măsurilor în astfel de cazuri de depistare a infecţiilor cu coronavirus, precum dezinfecţii în mai multe încăperi şi asigurarea suplimentară a unor materiale de protecţie.

Focar de coronavirus la Antena 1

Antena 1 s-a transformat în focar de infecție cu coronavirus, luna trecută, după ce cântărețul Marcel Pavel a fost confirmat cu Covid-19. Artistul de 60 de ani s-a vindecat între timp și s-a externat. Alte patru vedete au primit și ele verdictul teribil al medicilor.

Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu, de la trupa Alb și Negru, și prezentatoarea Alina Pușcaș au fost și ei infectați și s-au internat la Spitalul Matei Balș din Capitală. O altă vedetă infectată este cunoscuta actriță, Adriana Trandafir.

Toți lucrează la aceeași emisiune, „Te cunosc de undeva”, iar numărul total a celor confirmați cu coronavirus a ajuns, deocamdată, la 10. Pe lângă cele 5 vedete infectate, alți cinci angajați ai televiziunii au coronavirus, cameramani și oameni de la montaj.

Aurelian Temișan și Andreea Bălan au fost și ei suspecți, dar au primit rezultate negative la teste. Antena 1 a decis închiderea unei clădiri de la Romexpo, unde se filma emisiunea „Te cunosc de undeva”. Aceasta va fi dezinfectată, iar filmările pentru emisiune au fost oprite.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: