Redactia.ro
Home » Monden » Teo a dat din casă! Ce relație are cu iubitul fiicei sale, Maia

Teo a dat din casă! Ce relație are cu iubitul fiicei sale, Maia

Teo Trandafir si fiica ei, Maia

Este bine știut faptul că Teo Trandafir și fiica ei, Maia, au o relație specială. Odată cu trecerea timpului, Maia a ajuns în punctul în care și-a făcut un iubit. Iată cum se înțelege îndrăgita prezentatoare cu prietenul fetiței sale, care este, deja, o adolescentă în toată firea.

Teo a dat din casă! Ce relație are cu iubitul fiicei sale, Maia

Teo Trandafir a dezvăluit cum se înțelege cu iubitul fiicei ei, Maia. Prezentatoarea de la Kanal D a detaliat cum a decurs prima conversație cu prietenul Maiei, care a avertizat-o, de altfel, să fie drăguță cu acesta.

”Este o relație adolescentină frumoasă. Lucrurile au decurs firesc, am stat la masă, ne-am bucurat. La început a fost mai liniște, dar ni s-au dezlegat limbile repede, pentru că eu am grijă să fiu volubilă, iar Maia are grijă să îmi spună de fiecare dată: „Ai grijă să fii drăguță!. Maia este un copil normal și aduce în casă copii normali. Eu acasă nu sunt vedetă de televiziune, sunt mamă”, a spus Teo Trandafir pentru revista Viva.

Ce sfat i-a dat Teo Trandafir, Maiei, în privința băieților

Teo Trandafir a mai precizat pentru sursa menționată anterior, că nu i-a dat un sfat cu privire la băieți, fiicei sale. I-a spus doar să facă în viață ceea ce-i place și că, uneori, se va mai lovi de obstacole.

”Nu există un asemenea sfat. Nu i-am dat niciodată niciun sfat despre nimic. I-am spus că în această viață nu trebuie nimic, trebuie doar să fie fericită, nu este obligată să facă nimic din ceea ce nu este obligată. Viața, nu eu, o să o învețe că sunt momente în care trebuie să mai înghiți câte o gălușcă. Sfatul meu rămâne, însă, același!”, a mai spus Teo Trandafir.

De asemenea, Teo Trandafir își face griji în privința zilei când Maia va trebui să plece la studii peste hotare. Adolescenta își dorește să studieze pe viitor în Anglia.

”Sunt atât de antrenată de ideea asta, încât nu îmi mai e frică. Sper să nu fiu acasă când își va face bagajele, o să o rog să le facă atunci când sunt la serviciu”, a mai precizat prezentatoarea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: