Redactia.ro
Home » Monden » Teo Trandafir, oprită de poliție de ziua ei. Prezentatoarea, acuzată că a încălcat legea

Teo Trandafir, oprită de poliție de ziua ei. Prezentatoarea, acuzată că a încălcat legea

Teo Trandafir

Teo Trandafir a împlinit, miercuri, 2 iunie vârsta de 53 de ani. Cu această ocazie, colegii de la Kanal D i-au făcut o farsă memorabilă. 

Teo Trandafir, oprită de poliție de ziua ei. Prezentatoarea, acuzată că a încălcat legea

Teo Trandafir a fost oprită în trafic de oamenii legii, chiar de ziua ei de naștere. Îndrăgita prezentatoare de la Kanal D a fost acuzată de oamenii legii că a depășit limita de viteză legală. Drept urmare, ar fi trebuit sancționată cu amendă și puncte de penalizare.

În acel moment, Teo Trandafir a sunat echipa emisiunii sale să anunțe că va întârzia la muncă. Doar că, atunci când polițistul i-a spus să aștepte în mașină, omul legii s-a întors cu un buchet de trandafiri. La fața locului a venit imediat și reporterul emisiunii, Sergiu Negoțiu Piloff.

”Polițist: Mai devreme, la intersecție ați fost surprinși de aparatul radar cu o viteză de 75 km/h. Ce înseamnă acest lucru? 580 amenda, 290 în 15 zile și 3 puncte de penalizare. Altă soluție nu avem. Am rugămintea să așteptați în mașină.

Teo Trandafir: Tocmai sunam să anunț că întârzii. Vă mulțumesc mult de tot. O să te țin minte pentru asta (n. red. pe Sergiu Negotiu Piloff). Îmi tremură toate alea…”, a fost farsa făcută prezentatoarei, scrie playtech.

Teo Trandafir a avut parte de o petrecere memorabilă de ziua ei, la Kanal D. A avut mai mulți artiști invitați, așadar emisiunea a fost una dedicată ei, pe data de 2 iunie.

Ce aliment consumă Teo Trandafir când iese din casă

Teo Trandafir consumă zilnic un ou fiert, la recomandarea medicului.

”Nu-mi lipsesc din frigider ouăle. Întotdeauna când ies din casă mănânc un ou, e un sfat primit de la un medic care mi-a spus că proteina aduce un anumit grad de protecție. Am chiar o metodă de a fierbe ouăle, nici tari, nici moi”, a mai spus vedeta. Întrebată într-un interviu pentru Click dacă îi este vreodată poftă de cartofi prăjiți, prezentatoarea a declarat: ”Nu, nu mi-a fost poftă niciodată. Dar dacă îmi este poftă, mănânc doi cartofi prăjiți”, a mărturisit Teo Trandafir.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: