Redactia.ro
Home » Monden » Theo Rose, noi complicații cu sarcina. Artista se confruntă cu probleme în ultimul trimestru: ”Nu mai pot să respir. Mă ia panica…”

Theo Rose, noi complicații cu sarcina. Artista se confruntă cu probleme în ultimul trimestru: ”Nu mai pot să respir. Mă ia panica…”

Theo Rose a cedat! Motivul pentru care artista a lăsat totul baltă și s-a dus acasă la fiul ei: „Nu mai vreau niciun film”

Theo Rose trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Vedeta va deveni curând mămică, dar până atunci mai are de depășit ceva momentele dificile și așteptarea este tot mai grea. Celebra artistă a vorbit din nou despre problemele pe care le are cu sarcina, în cel de-al treilea trimestru.

Theo Rose are din nou probleme cu sarcina

Theo Rose se pregătește să devină mamă pentru prima dată și este extrem de fericită de acest dar pe care i l-a oferit Dumnezeu. Este deja în al treilea trimestru de sarcină și mai are doar puțin până când își va strânge băiețelul în brațe, dar problemele nu îi dau pace.

Vezi și: Anghel Damian a spus exact când o să se însoare cu Theo Rose. Cum o să se desfășoare ziua cea mare

Încă din primele luni de sarcină, artista s-a confruntat cu simptomele specifice oricărei graviduțe. A fost, însă, norocoasă și și-a putut continua cariera în liniște, onorându-și toate evenimentele pe care le avea programate. Nu a fost tocmai pregătită pentru această etapă a vieții sale, dar a gestionat-o așa cum trebuie.

Este foarte apropiată de fanii ei, pe care îi ține la curent cu tot ce este nou în viața ei. De data aceasta, însă, nu a venit cu vești tocmai bune. În urmă cu mai multe zile le spunea că a răcit din nou și se pare că această viroză nu îi dă deloc pace și îi complică și mai tare sarcina.

Theo Rose, panicată din cauza răcelii

Theo Rose spune că a mai avut parte de răceli grave, dar cea de acum o afectează cel mai puternic. A ajuns în stadiul în care sarcina a avansat mult și îi apasă deja pe alte organe, ceea ce o face să se simtă și mai rău, să respire mai greu. Cum nu poate lua pastile, medicii i-au recomandat un spray nazal, dar speră să se vindece rapid, pentru că mai are multe apariții pe scenă.

‘Răcelile în saricnă durează mult mai mult. După ce că sunt în perioada aia a sarcinii în care începe să mă apese pe plămâni, pe diafragrmă, peste tot, o răceală peste chestia asta vine cu și mai mari deficiențe respriatorii. Mi s-au înfundat sinusurile cu totul. M-am dat pe spate, nu mai pot să respir, mă ia panica. Am sunta-o pe doamna doctor care mi-a recomandat un spray nazal, care este cea mai mare descoperire a vieții mele.’, a povestit Theo Rose în mediul online.

Theo Rose este, oricum, mai sensibilă și uneori se panichează mai repede. Din cauza programului încărcat, a epuizării, aceasta s-a ales cu multe episoade de anxietate și depresie, pe care le gestionează cu ajutor specializat și nu se ferește să recunoască.

„Ele fac parte din mine acum. Le iubesc ca pe copiii mei. Am reușit și fără (n.r. pastile) și chiar se poate, vă recomand să mergeți la terapie și să alegeți calea grea care este mult mai sănătoasă. Eu sunt foarte mândră că n-am apelat la antidepresive, mi-a fost frică”, a spus aceasta în mediul online.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: