Redactia.ro
Home » Monden » Theo Rose și Anghel Damian nu-și mai ascund relația. Cum au fost surprinși la Romanian Music Awards

Theo Rose și Anghel Damian nu-și mai ascund relația. Cum au fost surprinși la Romanian Music Awards

GALERIE FOTO (2) theo rose

Theo Rose și Anghel Damian formează unul dintre cele mai proaspete cupluri din showbiz. Cântăreața în vârstă de 25 de ani și regizorul de 30 de ani s-au apropiat la filmările serialului „Clanul”, pe care Anghel îl regizează și în care artista este distribuită într-unul dintre rolurile principale.

După ce s-a aflat despre idila dintre cei doi, toți ochii au fost ațintiți asupra lor și numai despre asta s-a vorbit zile în șir.

Theo Rose și Anghel Damian, pe covorul roșu la Romanian Music Awards

Recent, aceștia s-au afișat în public ca și cuplu, dovadă că își asumă noua relație și nu doresc să se mai ascundă.

Theo Rose și Anghel Damian au apărut împreună la Romanian Music Awards – Gala de decernare a premiilor industriei muzicale româneşti, care a avut loc joi, 22 septembrie, la Râmnicu Vâlcea.

foto: click.ro

Jurata de la „Vocea României” a fost prezentatoarea evenimentului! A atras atenția nu doar prin ținuta aleasă, cât și prin faptul că s-a aflat la brațul noului ei iubit, Anghel Damian.

The Rose, pe numele său adevărat Theodora Diaconu, a ajuns la gală cu limuzina, îmbrăcată într-o rochie de prinţesă, cu o fustă imensă, ținută pe care a accesorizat-o cu o șapcă cu ținte. Iubitul ei era îmbrăcat casual, în negru – pantaloni, cămașă și geacă de piele.

S-au cuplat pe platourile de filmare ale serialului „Clanul”

Relația dintre Theo Rose și Anghel Damian a ieșit la iveală la sfârșitul lunii iulie. Cei doi s-au cunoscut în perioada în care ambii aveau câte un partener de viață. Jurata de la „Vocea României” era împreună de cinci ani cu Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin, iar regizorul se iubea, de opt ani, cu Lia Bugnar, scenarista serialului „Clanul”.

În urmă cu câteva zile, Theo Rose a dezvăluit, în podcastul „La mijloc”, detalii din relația sa cu Anghel Damian. Antrenoarea de la Vocea României a povestit cum a mers regizorul la ea acasă, să-i explice scenariul, după ce abia se cunoscuseră pe platourile serialului de la PRO TV.

„La un moment dat, râdeam cu Anghel, nu știu, erau primele zile de filmare și a venit la mine să-mi explice ceva ce aveam de făcut. Îmi explica o stare și înțelegeam perfect. Mă uitam în gol așa și după ce mi-a explicat i-am zis „da, și eu cum fac?”și el a zis „Eh, asta e singura întrebare care în actorie nu există: „cum fac?”. M-a ajutat foarte mult faptul că el mi-a exemplificat de foarte multe ori cum trebuie să spun anumite replici sau care e starea pe care trebuie să o am”, a mărturisit Theo Rose.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: