Redactia.ro
Home » Sport » Tiger Woods a fost operat! Care este starea jucătorului de golf

Tiger Woods a fost operat! Care este starea jucătorului de golf

Tiger Woods, accident auto, stare de sanatate

„Tiger” Woods a fost operat de urgență după ce a fost implicat într-un accident auto. Medicii spun că starea celui mai bun jucător de golf din istorie este stabilă.

„Tiger” Woods, în vârstă de 45 de ani a fost operat la piciorul drept la Harbour UCLA Medical Center, iar viața sa nu este în pericol. Sportivul are fracturi la ambele picioare, iar una dintre glezne este ruptă. Mașina în care se afla jucătorul de golf s-a răsturnat și s-a dat peste cap și numai airbag-urile maşinii i-au salvat viaţa.
Polițiștii care anchetează modul în care s-a produs accidentul au spus că Woods avea viteză foarte mare. Nu există urme de derapaj sau de frânare, șansa lui fiind că purta centura de siguranță. Accidentul a avut loc în zona Los Angeles. Salvatorii l-au găsit inconștient, iar pompierii au avut nevoie de aparatul de descarcerare pentru a-l scoate din mașină.

„Domnul Woods a fost grav lovit în zona gleznei de la piciorul drept. Mai mult decât atât, în spital a fost adus cu răni deschise în zona tibiei, astfel că i-a fost aplicată o tijă. Oasele din zona gleznei au fost fixate cu șuruburi.
În acest moment este treaz, conștient și în proces de recuperare. Le mulțumim medicilor, pompierilor și polițiștilor pentru munca depusă, ajutorul lor a fost uriaș”, este comunicatul familiei Woods.

Mesajul lui Mike Tyson pentru Tiger

După ce a aflat că a fost implicat într-un accident auto, celebrul pugilist Mike Tyson i-a transmis imediat un mesaj prietenului său.

„Luptă precum campionul care ești pentru copiii tăi și pentru întreaga lume. Îți transmit iubire și mă rog pentru tine”, a scris Mike Tyson, pe contul său de Twitter.

Woods trecuse printr-o operație la spate și de curând anunțase ca vrea să revină în circuit. Ar fi trebuit să joace la Masters 2021, care va avea loc în aprilie, în localitatea Augusta, Georgia. De asemenea avea programate până atunci mai multe lecții de golf cu vedete precum Justin Herbert, fostul jucător de baschet Dwayne Wade, comediantul David Spade sau Drew Brees.
Tiger Woods a câștigat în carieră 15 turnee majore şi de 11 ori titlul de jucătorul de golf al anului. Potrivit Forbes, acesta este unul dintre cei mai bogaţi sportivi, având o avere estimată la 800 de milioane de dolari.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: