Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Timp de 30 de ani, 9 femei au ținut ascuns un secret față de soții lor! Nimeni nu și-a dat seama ce plănuiau acestea

Timp de 30 de ani, 9 femei au ținut ascuns un secret față de soții lor! Nimeni nu și-a dat seama ce plănuiau acestea

Timp de 30 de ani, 9 femei au ținut ascuns un secret față de soții lor! Nimeni nu și-a dat seama ce plănuiau acestea

Timp de 30 de ani, nouă femei din Tennessee, SUA, au ținut un secret față de soții lor fără ca aceștia să bănuiască ceva. Acestea au pus bazele unei societăți secrete!

Nouă femei au ținut ascuns un secret față de soții lor

Nouă femei din Tennessee, SUA, au fost prietene din copilărie. Povestea lor a început de când erau foarte mici, pe vreme când erau crescute de un cuplu care se ocupa cu fapte bune pentru comunitatea în care locuiau. Atunci când au crescut, acestea au vrut să ducă tradiția mai departe și în timpul unui joc de cărți au înființat o societate secretă de binefacere.

Timp de 30 de ani, 9 femei au ținut ascuns un secret față de soții lor! Cele nouă femei din Tennessee și-au amintit că femeia care le crescuse obișnuia să facă prăjituri și să le trimită familiilor care aveau pe cineva care se stinsese din viață recent. Oricând auzea că cineva a decedat, ea se apuca imediat să facă prăjituri pentru cei în viață, pentru a-i consola, scrie Viral News.

Toate își începeau ziua la ora 4:00 dimineața, pentru a se asigura că familiile lor, inclusiv soții, nu își vor da seama cu ce se ocupau ele de fapt. Acest grup de nouă femei aveau, probabil, cea mai nobilă misiune din lume: să răspândească fericirea și bucuria făcând acte de bunătate față de cei săraci și în nevoie.

Banii cu care au început au fost banii pe care ,,surorile” îi puteau economisi spălând singure hainele familiei, în America există tradiția ca hainele să fie spălate la spălătorie. În acest fel puneau deoparte 400 de dolari pe lună fără ca soții să afle ceva. Ce făceau cu banii? Plăteau în secret facturile văduvelor, cumpărau haine și mâncare pentru copiii care aveau un singur părinte, și făceau prăjituri pe care le trimiteau celor care avuseseră un deces în familie cu un bilet pe care scria: ”Cineva te iubește!”.

”Mergeam cu mașina prin cartierele mărginașe, căutam case unde nu era lumină, ceea ce însemna că li se tăiase curentul, apa, utilitățile. Apoi ne întorceam în aceeași noapte și le lăsam câte un mic pachet”, povestea una dintre femei.

Și-au dezvăluit secretul după 30 de ani

Treizeci de ani mai târziu au recunoscut totul față de partenerii lor de viață, lucru care i-a uimit. Ele credeau că partenerii lor le vor cere să renunțe, însă nu s-a întâmplat deloc așa, iar unii chiar la însoțesc în plimbările lor de găsire a celor nevoiași.

Timp de 30 de ani, 9 femei au ținut ascuns un secret față de soții lor! Cele nouă femei sunt acum celebre sub porecla de ,,Cele nouă mătuși”, pe când ele, între ele, se consideră surori. Mai mult, acestea au o afacere cu prăjituri prin care strâng fonduri pentru a-i ajuta pe săraci.

”Nu toată lumea e atât de norocoasă ca noi, noi ne-am găsit părinți adoptivi care au avut grijă de noi. Așa că acesta este modul nostru de a da ceva înapoi din ce ni s-a dat. Vrem ca oamenii să știe că cuiva îi pasă suficient de ei pentru a face ceva. Vrem să ne asigurăm că fericirea se întâmple”, a spus Mary Ellen, una dintre cele nouă prietene.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: