Redactia.ro
Home » Monden » Toată lumea îl știe din serialul „Vlad”, însă puțini sunt cei care știu ce studii a terminat. Ce meserie are, de fapt, Adi Nartea. „Am început trei facultăți, am terminat doar una”

Toată lumea îl știe din serialul „Vlad”, însă puțini sunt cei care știu ce studii a terminat. Ce meserie are, de fapt, Adi Nartea. „Am început trei facultăți, am terminat doar una”

GALERIE FOTO (2) Ce meserie are, de fapt, Adi Nartea

Toată lumea îl știe din serialul „Vlad”, însă puțini sunt cei care știu ce studii a terminat. Personajul principal al serialului Vlad, difuzat pe Pro Tv, este jucat de Adi Nartea, fiind unul dintre cei mai apreciați actori din România. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu ce studii a terminat acesta.

Toată lumea îl știe din serialul „Vlad”, însă puțini sunt cei care știu ce studii a terminat. Ce meserie are, de fapt, Adi Nartea. „Am început trei facultăți, am terminat doar una”

Toată lumea îl știe din serialul „Vlad”, însă puțini sunt cei care știu ce studii a terminat. Adrian Nartea, protagonistul serialului „Vlad” este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori din România. Într-un interviu, acesta a făcut dezvăluiri incendiare despre cariera și viața sa personală. Acesta a declarat că s-a înscris la trei facultăți până când și-a descoperit adevărata vocație . Adrian Nartea a intrat în showbiz în ultimul an de liceu, când a fost selectat de Catinca Roman pentru o prezentare de modă.

Ulterior, acesta a jucat în reclame, seriale tv și filme, dar în același timp s-a ocupat și de studii. Actorul a mărturisit că Adrian Titieni a fost cel care l-a ajutat să ajungă pe acest drum al faimei. Celebrul actor i-a permis lui Adi să participe la cursurile sale de actorie de la UNATC. „Eu tot timpul am vrut să dau la UNATC, nu am mai putut, ar fi fost a patra facultate pe care o începeam. Am început trei, am terminat una. Am început Educație Fizică și Sport la Brașov, facultate pe care am și terminat-o. La bază sunt profesor de Educație fizică și Sport. În paralel, am făcut doi ani de Psihopedagogie, am lăsat-o baltă, după care am venit la București, am început să lucrez și în paralel am făcut Dreptul, pe care l-am lăsat baltă”, a declarat Adi Nartea pentru Libertatea.ro.

Cu toate astea, Adrian nu a dat admitere la UNATC, dar a urmat absolvit diverse specializări. „Văzând că lucrurile devin din ce în ce mai interesante pe partea de modelling și actorie, am început să fac tot ce se putea în module de actorie. Adică toate cursurile private și Școala Populară de Arte, tot, ca să văd despre ce este vorba, să mă perfecționez în domeniu”, a mai spus actorul.

Adi Nartea, ajutat de Adrian Titieni

Adi a ținut să precizeze că persoana care l-a ajutat să meargă pe drumul actoriei a fost nimeni altul decât Adrian Titieni. Deși nu era student, actorul i-a permis lui Nartea să urmărească cursurile sale. Între timp, cei doi au creat o legătură specială, Titieni fiind impresionat de talentul său. „Adrian Titieni era profesorul iubitei mele din perioada respectivă și am avut acceptul său de a participa la cursurile de actorie de la UNATC”, a spus Adi Nartea.

Adrian Titieni

Fiind apropiat de Adrian Titieni, actorul din serialul Vlad a avut acces la informații secrete, integrându-se foarte ușor în cercul veteranilor teatrului românesc. „Eu am cochetat foarte mult cu actoria, am fost foarte bun prieten cu toți actorii din generația respectivă. Cu acceptul domnului Titieni, stăteam în spate, în culise, și mă uitam la toate lecțiile de actorie, pe care le ținea el sau domnul Cojar, fie iertat. Orice a ținut de UNATC, eu tot timpul am fost acolo. Deci am furat meserie de la ei, practic”, a mai spus actorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: