Redactia.ro
Home » Sport » Tom Daley a tricotat înainte de probele olimpice de la Tokyo. Campionul olimpic și-a uluit fanii

Tom Daley a tricotat înainte de probele olimpice de la Tokyo. Campionul olimpic și-a uluit fanii

GALERIE FOTO (6) Tom Daley a tricotat înainte de probele olimpice de la Tokyo.

Tom Daley a tricotat un săculeț pentru a nu-și zgâria medalia de aur de la JO. Campionul olimpic la sărituri în apă a reușit să-și uimească susținătorii la Jocurile Olimpice de Vară de la Tokyo. Sportivul britanic a fost surprins în timp ce croșeta cu mâinile lui o hăinuță pentru câinele său.

Tom Daley a tricotat înainte de probele olimpice de la Tokyo. Campionul olimpic și-a uluit fanii

Tom Daley a tricotat înainte de probele olimpice de la Tokyo. Inainte de probele olimpice de la Tokyo, Tom Daley, campion olimpic la sărituri în apă, i-a șocat pe reprezentații Jocurilor Olimpice. Acesta a fost surprins în tribună, în timpul finalei de scufundări feminine de la JO, în timp ce tricota.

În vârstă de 27 de ani, sportivul a câștigat medalia olimpică de aur. Britanicul și-a susținut colegii din tribună în finalele la trambulină, iar imaginile în timp ce croșeta au devenit virale în mediul online. Tom este capabil să croșete orice, fiind extrem de pasiont de acest lucru. La scurt timp după ce imaginea a circulat în mediul online, sportivul a postat un mesaj pe Instagram în care le spunea internauților ce croșeta, de fapt. „Pentru cei care întreabă ce fac aici … fac un jumper pentru câini”, a spus Tom Daley. De asemenea, campionul olimpic a dezvăluit că lucrează la un cardigan Team GB, postând câteva imagini cu acesta.

În urmă cu câteva zile, Tom a declarat că a tricotat un suvenit emoționant pentru a-i aminti de prima sa medalie de aur de la Tokyo 2020. Acesta a tricotat un săculeț pentru a nu-și zgâria medalia de aur de la Jocurile Olimpice. Sportivul britanic a izbucnit în lacrimi, în timp ce el și partenerul de scufundări Matty Lee au triumfat luni, la proba de 10 metrei a platformei sincronizate. În cinstea momentuli, Tom a postat la InstaStory cu săculețul. „Un lucru care m-a ținut sănătos pe tot parcursul acestui proces este dragostea mea pentru tricotat și croșetat. Asta înseamnă că pot să-mi port medalia fără să fie zgâriată!Învățatul de tricotat și croșetat m-a ajutat atât de mult în cadrul acestor olimpiade și am câștigat IAR ieri, am făcut și un mic caz de medalie!”, a spus sportivul.

Tom Daley adoră să croșeteze

Tom a vorbit despre efectul acestei pasiuni, spunând că tricotatul îl ajută să se detașeze de emoțiile de dinaintea competiției. „Când am fost în Japonia pentru proba, de fapt, mi-am luat tricotajul cu mine și o făceam în timpul competiției mele, deoarece uneori sunt 45 de minute între fiecare scufundare așa că am stat acolo și am tricotat. Imi ia mintea complet de la competiție. Sunt obsedat!’, a spus Tom.

Imediat după ce a devenit campion olimpic, Tom Daley, un apărător al drepturilor comunității LGBT, și-a dezvălui public orientarea sexualitate. Sportivul a mărturisit că este homosexual și este extrem de mândru de acest lucru. ”Sunt mândru să spun că sunt homosexual și, în același timp, campion olimpic”. Soțul lui Tom, Dustin Lance Black, a câștigat Oscarul pentru cel mai original scenariu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: