Redactia.ro
Home » TV » Tom Hanks, după ce s-a vindecat de COVID-19: Nu am niciun respect pentru cei ce nu poartă mască

Tom Hanks, după ce s-a vindecat de COVID-19: Nu am niciun respect pentru cei ce nu poartă mască

Tom Hanks

Actorul Tom Hanks, care s-a vindecat de coronavirus recent, a vorbit despre ce ar trebui să facă oameni pentru a nu se infecta cu virusul care face ravagii la nivel mondial. El a făcut un apel pentru cooperarea americanilor și pentru respectarea regulilor care previn infecția.

Tom Hanks, primele declarații după ce s-a vindecat de coronavirus

Actorul s-a îmbolnăvit de COVID-19, iar acum are mai multe sfaturi pentru cei care vor să se țină departe de această boală.

El le-a cerut americanilor să respecte regulile propuse de autorități, pe care le-a criticat că au gestionat prea libertin această pandemie, motiv pentru care există un număr atât de mare de cazuri de infectare în America.

„Totuşi, ideea de a face ce trebuie este atât de simplă – purtaţi o mască, respectaţi distanţa socială şi spălaţi-vă pe mâini”, a dezvăluit actorul, în primul interviu după ce s-a vindecat de coronavirus.

Tom Hanks, critic la adresa celor care nu poartă masca de protecție

Actorul a fost foarte vehement la adresa celor care nu respectă regulile, dar nici nu poartă mască. El a făcut o comparație între obținerea permisului de conducere și respectarea regulilor pentru a evita pe cât posibil contaminarea cu coronavirus.

Mai mult decât atât, el a spus că nu are niciun respect pentru cei care nu poartă masca de protecție și care arată că nu le pasă dacă îi pot infecta pe alții.

„Dacă cineva vine cu argumente pentru a face cât mai puțin posibil, nu aș avea încredere să-i dau un permis de conducere. Atunci când conduci o mașină, trebuie să respecți limitele de viteză, trebuie să folosești semnalizarea, trebuie să eviți pietonii. Dacă nu poți face acele trei lucruri, nu ar trebui să conduci o mașină. Dacă nu poți să porți o mască, să te speli pe mâini și să respecți distanța socială, nu am niciun respect pentru tine. Nu-ți cred argumentele”, a spus Tom Hanks.

Actorul urmează să lanseze filmul Greyhound. Atât el cât și soția lui au contractat virusul, iar acum s-au vindecat și își pot relua activitatea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: