Redactia.ro
Home » Monden » TOP 30 cele mai sexy vedete în costume de baie minuscule. Cine se află în fruntea clasamentului

TOP 30 cele mai sexy vedete în costume de baie minuscule. Cine se află în fruntea clasamentului

GALERIE FOTO (64) TOP 30 cele mai sexy vedete în costume de baie minuscule.

TOP 30 cele mai sexy vedete în costume de baie minuscule. Multe dintre personalitățile feminine din showbiz-ul românesc se relaxează vara la mare, adoptând ținute de plajă extrem de atrăgătoare. În continuare, vei afla top 30 cele mai sexy vedete în costum de baie.

TOP 30 cele mai sexy vedete în costume de baie minuscule. Cine se află în fruntea clasamentului

TOP 30 cele mai sexy vedete în costume de baie minuscule. Pe lângă faptul că sunt talentate, vedetele din România sunt adevărate dive a celor mai frumoase forme pe care le evidențează în fiecare vară pe litoral. Soarele reprezintă un prilej de bucurie pentru celebritățile din țară care abia așteaptă să-și etaleze formele prin intermediul costumelor de baie. Cancan.ro a făcut retrospectiva ultimelor veri și prezintă un TOP 30 cele mai sexy vedete în costume de baie prea mici. Fie că au avut noroc să fie înzestrate de la Mama Natură, fie că au apelat la ajutorul medicilor esteticieni, un lucru este cert! Vedetele noastre și-au afișat trupurile fără cusur în cel mai frumos anotimp al verii. Când merg pe plajă, vedetele aleg ținute prin care să fie cât mai interesante și apreciate. Plaja rămâne un loc al provocărilor multiple, acolo unde costumele de baie sunt în centrul atenției.

Costumele super-mulate și extrem de admirate!

Costumele vedetelor formate din două piese sau o singură piesă, colorate, minuscule, mulate sau transparente, toate au scos în evidență siluetele de invidiat ale vedetelor. Au fost momente în care ținutele de plajă le-au cauzat mici probleme și s-a văzut mai mult decât trebuia. Rămâne să descoperiți pe ce loc se află Bianca Drăgușanu, Oana Zăvoranu, Gina Pistol, Raluca Pulhac, Ramona Olaru, Daniela Crudu ori Loredana Chivu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: