Redactia.ro
Home » Stil de viață » Top șase comedii pe care să le vezi pe Netflix

Top șase comedii pe care să le vezi pe Netflix

comedii pe care să le vezi pe Netflix

Comediile ne fac mereu să ne simțim mai bine. Ele pot fi văzute împreună cu prietenii sau familia, pentru o distracție chiar mai mare! Iată ce comedii sunt disponibile pe Netflix și te vor face garantat să râzi.

Comedii pe Netflix. Ce filme să vezi pentru un succes garantat

Iată ce filme să urmărești pe Netflix, atunci când alegul genul „comedie”. Sunt filme devenite deja clasice, pentru că funcționează de fiecare dată și te fac să râzi.

Young Adult

Charlize Theron o interpretează pe Mavis Gary, o scriitoare ce descoperă că viața ei nu este deloc perfectă, după ce căsnicia ei eșuează, iar seria de cărți pentru adolescenți pe care voia să le vândă este anulată din cauza vânzărilor. Ea începe aventura vieții ei când decide să își recupereze iubitul din liceu.

Yes Man

Jim Carrey este cel care îi dă viață personajului principal din acest film. După cum sugerează și titlul, comedia îl are în centru pe un bărbat care spune mereu „da” și nu refuză nicio oportunitate. Din păcate pentru el, personajul principal află pe calea cea grea că nu trebuie să accepți toate oportunitățile ce apar în viață, pentru că aceasta îți poate fi dată peste cap.

The Hangover

Este deja un film clasic, despre patru prieteni ce decid să facă petrecerea burlacilor în Las Vegas. Totul decurge perfect, până când unul dintre ei se pierde și mirele aproape nu mai ajunge la propria nuntă. Distracția e garantată!

Murder Mystery

Jennifer Aniston și Adam Sandler sunt în primul-plan în acest film. Ei doresc să aibă parte de o vacanță de vis, însă aceasta se transformă într-un coșmar, când are loc o crimă la bordul vasului pe care se află. Uciderea unui miliardar în vârstă îi transformă pe cei doi în suspecți.

Mr. Right

Această comedie îi are în centru pe Anna Kendrick și Sam Rockwell. Femeia află că iubitul ei a înșelat-o, dar nici după ce îl părăsește pe acesta nu are noroc în dragoste. Ea îl întâlnește pe Francis, despre care află că este un asasin plătit.

Ghosts of Girlfriends Past

Relațiile trecute ajung să îl bântuie pe personajul interpretat de Connor Mead. Acesta ajunge la nunta fratelui său, pe care încearcă să îl convingă să nu se căsătoreacă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: