Redactia.ro
Home » Stil de viață » Topul celor mai scumpe parfumuri din lume

Topul celor mai scumpe parfumuri din lume

Topul celor mai scumpe parfumuri din lume

Parfumurile pot fi semnătura noastră și o tușă personală în ținutele noastre de zi cu zi. Ele sunt  o parte importantă a imaginii noastre și a felului în care vrem să fim percepuți de ceilalți. Tocmai de aceea, toată lumea folosește un parfum în ziua aceasta. Dar cât suntem dispuși, de fapt, să plătim pentru a avea acest accesoriu care se îmbină perfect cu ținuta noastră de fiecare dată?

Cele mai scumpe parfumuri din lume. Cât costă

Există unele parfumuri care au devenit foarte scumpe și au început chiar o sectă a exclusivității pentru milionari având în vedere prețul lor exorbitant. Iată care sunt cele mai scumpe parfumuri din lume.

Parfumul Caron’s Poivre

Este unul dintre cele mai scumpe parfumuri din lume prețul său fiind de 1000 $, dar poate varia. A apărut la Paris în anul 1954, iar el este potrivit atât pentru femei cat și pentru bărbați. La bază are un amestec de cuișoare, piper negru și roșu și se comercializează într-o sticluță din cristal Baccart.

Parfumul Hermès 24 Faubourg

Un alt parfum foarte scump care costă 1500 $ pentru 30 ml este unul creat în anul 1995 și care a fost folosit de prințesa Diana în ultimii ani ai vieții sale, fiind preferatul ei. Aceasta poate fi o explicație pentru prețul exorbitant al acestui parfum.  De asemenea, la cost se adaugă și sticluța din cristal. Parfumul are note de floare de portocal, iasomie, vanilie și s-a epuizat imediat de la lansare el fiind făcut în doar 1000 de sticluțe.

Parfumul Ellipse

Un alt parfum foarte scump este cel clasic de chypre și este compus din aroma pinului, a florilor sălbatice, verdeața pădurii și mușchii și acesta nu se mai produce și astăzi. 14 ml ale acestui produs costă nu mai puțin de 5000 $.

Parfumul Les Larmes Sacrées de Thebe

Un al parfum foarte scump care ajunge la 6800 $ pentru 30 ml este acesta. Suma este justificată de ambalajul parfumului, aceasta fiind realizată dintr-un cristal de rocă Baccart. Parfumul are ingrediente precum mirul, smirna, santal și note florale.

Parfumul DKNY Golden Delicious

Acest parfum costă un milion de dolari, el fiind din aur alb și galben de 14 karate, dar fiind decorat și cu aproape 3.000 de pietre prețioase.

Parfumul Shumukh, Nabeel

Este cel mai scump parfum produs vreodată, el fiind 1,3 milioane de dolari. Cantitatea este una însemnată, spre deosebire de celelalte sticle de parfum prezentate mai sus. În sticla Murano de 3 litri au fost încrustate 3571 de bijuterii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: