Redactia.ro
Home » Stil de viață » Tot ce trebuie să știi despre zodia ascendentă

Tot ce trebuie să știi despre zodia ascendentă

ascendent zodii

Pe măsură ce astrologia a devenit un subiect de discuție tot mai întâlnit în conversațiile oamenilor, s-au spart barierele impuse de zodia natală, cei mai mulți începând să-și calculeze astrogramele și să le interpreteze.

Tot ce trebuie să știi despre zodia ascendentă

Asta înseamnă că oamenii se interesează de semnele lor de lună, de ascendent și de mai multe informații despre astrogramă. Dar chiar și cei care își cunosc ascendentul ar putea să nu știe exact cum să îl interpreteze.

În primul rând, am purea face o observație privind diferența dintre zodia natală și ascendent. Cea dintâi este zodia în care se află Soarele în momentul în care s-a născut individul, iar cea din urmă se referă la zodia care se ridică la orizont în acel moment.

Zodia natală este sinele tău cel mai profund, luna are legătură cu viziunea ta din punct de vedere emoțional, pe când ascendentul este atât perspectiva ta asupra lumii, cât și prima impresie pe care o dai celorlalți. La o primă întâlnire, interviu de angajare șamd, oamenii te vor percepe ca pe zodia reprezentată de ascendent. Pe măsură ce te cunosc mai bine, vin să vadă restul astrogramei tale.

Ascendentul este adesea numit „masca“ sau „ușa din față“.

Dacă zodia ascendentă este de aer (Gemeni, Balanță sau Vărsător): vă place să vă exprimați intelectual și adesea vă reîncărcați într-un mediu social.

Dacă zodia ascendentă este de foc (Berbec, Leu sau Săgetător): sunteți motivați de inspirații și aspirații și vă reîncărcați prin activitatea fizică și prin urmărirea obiectivelor.

Dacă zodia ascendentă este de pământ (Taur, Fecioară sau Capricorn): sunteți motivați de nevoile materiale și de practic și vă reîncărcați prin a lucra cu lumea fizică, prin a fi productiv și a vă hrăni simțurile.

Dacă zodia ascendentă este de apă (Rac, Scorpion sau Pești): sunteți motivați de dorințe emoționale profunde și reîncărcare prin experiențe emoționale și implicarea intimă cu oamenii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: