Redactia.ro
Home » Știri » Totul a fost filmat! VIDEO cu momentul în care o femeie s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Capitală și a căzut pe o altă persoană. Scene șocante

Totul a fost filmat! VIDEO cu momentul în care o femeie s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Capitală și a căzut pe o altă persoană. Scene șocante

Totul a fost filmat! VIDEO cu momentul în care o femeie s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Capitală și a căzut pe o altă persoană. Scene șocante

Totul a fost filmat! O femeie s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Capitală și a căzut pe o altă persoană. Scene șocante! Iată imaginile!

O femeie s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Capitală și a căzut pe o altă persoană

O zi obișnuită în Sectorul 4 din Capitală s-a transformat într-un real coșmar! Un eveniment șocant a fost înregistrat chiar pe o cameră de supraveghere. În imagini, se poate observa cum o femeie de 43 de ani încearcă să-și pună capăt zilelor sărind de la etajul cinci al unui bloc. Ceea ce a urmat este cu adevărat terifiant, deoarece femeia a căzut peste o altă persoană, o femeie în vârstă de 60 de ani.

Scene șocante de la fața locului

Incidentul a avut loc în plină zi, iar scenele surprinse de camera de supraveghere sunt de-a dreptul șocante. Femeia care a încercat să-și ia viața cade peste pietonul nevinovat, iar impactul este înspăimântător. Cu toate acestea, într-un mod miraculos, femeia care s-a aruncat reușește să se ridice și să stea în picioare. Din nefericire, pietonul a rămas întins pe asfalt și este evident că a suferit o traumă serioasă.

Sursa video: PRO TV

Imediat după căderea tragică, mai multe persoane care au fost martore la acest incident îngrozitor s-au adunat în jurul celor două femei pentru a le ajuta și a evalua situația. A fost necesară intervenția de urgență a serviciilor de salvare, iar ambele femei au fost transportate la spital pentru a primi tratament medical de specialitate.

Potrivit informațiilor femeia care a încercat să se sinucidă este contabilă și ar fi luat această decizie tragică în clădirea firmei unde lucra. Motivele care au condus la această încercare de sinucidere nu au fost dezvăluite, iar autoritățile investighează cazul pentru a afla mai multe detalii și a oferi sprijinul necesar celor implicați, susțin cei de la Pro TV.

Sursa foto: Captură ecran VIDEO Pro TV

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: