Redactia.ro
Home » Știri » Tragedia zilei în România! Plânge cerul în munții Apuseni după ce o tânără mamă a murit la doar trei zile după naștere

Tragedia zilei în România! Plânge cerul în munții Apuseni după ce o tânără mamă a murit la doar trei zile după naștere

O familie din Munţii Apuseni trăieşte o adevărată dramă. ​O femeie de 33 de ani, mamă a 7 copii, care în urmă cu 3 zile a născut acasă, a murit duminică la scurt timp după ce a fost preluată în stare gravă cu o autoşenilată de către pompierii militari, din cauza drumului greu accesibil în urma ninsorilor.

La puţin timp după ce femeia, aflată în stare de inconştienţă, dar cu funcţii vitale, a fost predată echipajelor medicale care au început să-i acorde îngrijiri medicale, ea a intrat în stop cardio-respirator.

A murit în ambulanţă

Din păcate, femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul, a anunţat ISU Alba. Sugarul va fi transportat la CPU Câmpeni de către echipajul SMURD. Acesta este conştient, fără probleme medicale.

Pacienta a fost preluată în stare de inconștiență de o autoșenilată care a reușit să o transporte până la echipajul medical. Femeia a făcut însă un stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvată.

S-au început manevrele de resuscitare de către echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean, dar din păcate medicii au fost nevoiți să pronunțe decesul pacientei“, a transmis Alexandru Crişan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba.

Casa femeii, izolată

Salvatorii au spus că intervenția a fost una extrem de dificilă din cauza condițiilor meteorologice.

„Din cauza drumului greu accesibil şi a zonei înzăpezite, au fost suplimentate forţele de intervenţie cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi o autoşenilată de la Staţia de Pompieri Câmpeni, pentru facilitarea accesului echipajelor medicale la locul solicitării şi transportul persoanei la ambulanţă”, a mai precizat ISU.

România va fi lovită în următoarele zile de un ger năprasnic, iar temperaturile vor coborî până la -20 de grade. Meteorologii au emis și noi avertizări de ninsori abundende și viscol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: