Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie, în Bucureşti, în prima de Paşte 2023. Un autobuz STB circula cu sânge pe roţi. ŞOC ce au descoperit poliţiştii!

Tragedie, în Bucureşti, în prima de Paşte 2023. Un autobuz STB circula cu sânge pe roţi. ŞOC ce au descoperit poliţiştii!

Program STB de Revelion

Poliţiştii rutieri au descoperit un caz şocant, duminică dimineaţă, în prima zi de Paşte 2023. Şoferul unui autobuz de pe linia 335 circula prin Bucureşti cu sânge pe roţi.

Agenţii de la Rutieră au aflat ceva ţocant, când l-au oprit.

A lovit mortal un pieton, fără să ştie

Un pieton din București a fost lovit mortal duminică dimineața, de un autobuz al liniei 335 a STB.

Potrivit unor surse, șoferul nu și-ar fi dat seama și ar fi plecat de la fața locului. Șoferul a mers până la zona Aviatorilor, încă şapte kilometri, unde a fost oprit de polițiști.

El ar fi declarat că nu a sesizat ce a făcut. A fost testat pentru alcoolemie, dar și pentru droguri, însă rezultatele au fost negative.

Accidentul s-a întâmplat în cartierul Titan, iar polițiștii au tras pe dreapta autobuzul în zona Aviatorilor. Est vorba despre un traseu cu 17 stații, care se parcurg în 30 – 40 de minute.

Autobuzul, un Otokar articulat, lung de 18 metri

Potrivit informațiilor furnziate de directorul STB, Adrian Criț, accidentul a avut loc pe Bulevardul Nicolae Grigorescu, în dreptul stației Brâncuși a liniei STB 335, pe sensul spre Băneasa.

Autobuzul implicat în accident este un Otokar articulat, lung de 18 metri. Șoferul a fost oprit de polițiști abia la Piața Charles de Gaulle. Maşina este garată în prezent la autobaza Titan, iar șoferul nu va mai conduce cel puțin până la finalizarea cercetărilor.

Poliţiştii au deschis dosar penal

Conform unor date din anchetă, bărbatul le-a spus polițiștilor că nu a fugit de la locul accidentului, ci nu a simțit că ar fi accidentat pe cineva. A fost oprit, ulterior, de oamenii legii, la un control de rutină, după ce agenții ar fi observat sânge pe roți!

Şoferul a fost dus și la Institutul de Medicină Legală pentru a-i fi prelevate probe biologice. Polițiștii au început o anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: