Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie în Giurgiu: Adolescent de 16 ani mort într-un accident rutier după ce s-a urcat la volan să-și plimbe trei prieteni

Tragedie în Giurgiu: Adolescent de 16 ani mort într-un accident rutier după ce s-a urcat la volan să-și plimbe trei prieteni

Tânărul de 16 ani a murit pe loc.

Într-o noapte tragică, un băiat în vârstă de 16 ani și-a pierdut viața într-un accident rutier produs în localitatea Adunații Copăceni. Gestul necugetat al adolescentului de a se urca la volanul unui autoturism a avut consecințe devastatoare, răsturnându-se în afara părții carosabile și provocând rănirea altor trei tineri, prietenii săi.

Cum s-a întâmplat tragedia

Evenimentul s-a petrecut pe DC 104, în satul Dărăşti Vlaşca, județul Giurgiu, unde un singur autoturism a fost găsit răsturnat în afara părții carosabile. Potrivit martorilor oculari, adolescentul de 16 ani s-ar fi urcat la volanul mașinii și a plecat la o plimbare cu prietenii săi, ignorând legea care îi interzicea să conducă la această vârstă.

Într-o clipă de neatenție și lipsă de experiență, mașina în care se aflau s-a răsturnat în șanț, provocând tragedia. La fața locului s-au deplasat rapid pompierii din cadrul Stației Mihăilești, echipați cu o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și două ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ).

Șoferul de 16 ani a murit pe loc

Băiatul de 16 ani a fost găsit decedat la fața locului. Alți trei tineri, cu vârste cuprinse între 19-26 de ani, au fost răniți și au necesitat îngrijiri medicale.
Echipajele medicale au acordat asistență celor răniți și i-au transportat la spital pentru tratament. Pompierii au luat măsuri de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateria autoturismului.

Cazul este acum sub atenția Poliției, care a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Ancheta va urmări împrejurările exacte ale accidentului și va determina responsabilitățile fiecărui participant la tragedie. Familia băiatului de 16 ani și comunitatea locală se confruntă acum cu durerea pierderii premature a unui tânăr cu întreaga viață înainte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: