Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie în lumea artistică! S-a stins din viață o legendă, chiar înainte de ziua sa de naștere

Tragedie în lumea artistică! S-a stins din viață o legendă, chiar înainte de ziua sa de naștere

GALERIE FOTO (2)

O tragedie de proporții a avut loc în lumea artistică. Un nume mare al acestei industrii a plecat subit din această lume, chiar cu puțin timp înainte de a-și sărbători ziua de naștere. Familia și toți cei care l-au cunoscut sunt în stare de șoc.

Artist decedat înainte de ziua sa de naștere

O nouă tragedie a avut loc în lumea artiștilor. Un dansator inernațional s-a stins din viață chiarcy câteva zile înainte de ziua sa de naștere. A dus o luptă grea cu o boala necruțătoare, cu care nu a mai putut lupta.

Vezi și: Doliu în lumea sportului! A murit la 34 de ani, chiar în timpul unei competiții

Este vorba despre Len Goodman, un dansator englez în vârstă de 78 de ani. Chiar marți, 25 Aprilie, urma să împlinească 79 de ani, dar soarta a avut alt plan pentru el. Len Goodman a murit sâmbătă seara, pe data de 22 aprilie, întru-un ospiciu din Tunbridge Wells, acolo unde se afla de ceva timp.

Reprezentanta sa a făcut primele declarații despre deces și a anunțat că artistul a avut parte de o moarte liniștită, în compania familiei sale.

„Pot confirma că a murit în liniște, în weekend, înconjurat de familia sa”, a declarat purtătoarea de cuvânt a dansatorului pentru Mail Online.

Bărbatul avea probleme grave de sănătate. Surse apropiate spun că ani la rând s-a luptat cu cancerul osos și, în final, organismul său nu a mai răspuns la niciun tratament.

Len Goodman a avut o carieră de succes

Len Goodman a fost unul dintre cei mai cunoscuți dansatori engleza, profesor de dans, precum și jurat în competiții de specialitate. A fost foarte iubit și apreciat pentru talentul său, iar toți cei care l-au cunoscut îl plâng acum.

A fost însurat de două ori. Prima căsnicie, cu Cherry Kingston, a durat din 1972 până în 1987, iar cea de-a doua soție, Sue Goodman, i-a fost alături din 2012. A fost cea care l-a văzut în momentele critice și, chiar dacă de mai bine de trei ani eea grav bolnav, a ales să stea alături de el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: