Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie la Caracal! Un microbuz cu șapte militari NATO de la Deveselu s-a răsturnat. Cinci oameni au ajuns la spital

Tragedie la Caracal! Un microbuz cu șapte militari NATO de la Deveselu s-a răsturnat. Cinci oameni au ajuns la spital

Tragedie la Caracal! Un microbuz cu șapte militari NATO de la Deveselu s-a răsturnat. Cinci oameni au ajuns la spital

Tragedie la Caracal! Un microbuz cu șapte militari NATO de la Deveselu s-a răsturnat. Cinci oameni au ajuns la spital. Iată detaliile!

Un microbuz cu șapte militari NATO de la Deveselu s-a răsturnat

O tragedie a lovit miercuri orașul Caracal, marcând un alt incident rutier în care militarii NATO sunt implicați. Un microbuz transportând șapte militari de la Baza Deveselu s-a răsturnat, rezultând în cinci persoane rănite care au fost transportate la Spitalul Municipal din Caracal pentru îngrijiri medicale urgente.

Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, evenimentul tragic s-a petrecut la intersecția VO6G cu Drumul Comunal 147 din municipiul Caracal. Șoferul unui microbuz de 8+1 locuri, în care se aflau cei șapte militari NATO, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, rezultând în răsturnarea vehiculului în afara părții carosabile.

Cinci oameni au ajuns la spital

În autoturism se aflau șapte persoane, iar în urma incidentului, cinci dintre ele au fost transportate de urgență la Spitalul Municipal din Caracal pentru a primi îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost supus testului etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Polițiștii au demarat investigațiile și au întocmit actele de constatare a evenimentului, deschizând un dosar de cercetare penală. În prezent, anchetatorii încearcă să stabilească cu exactitate circumstanțele producerii accidentului.

„Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că un bărbat, în timp ce conducea un autoturism de 8+1 locuri, în care se aflau 7 persoane, la intersecţia VO6G cu Drumul Comunal 147, din municipiul Caracal, ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile”, au afirmat reprezentanții IPJ Olt.

Este important de menționat că acest incident tragic survine la scurt timp după un alt accident în care un convoi al Ministerului Apărării Naționale (MApN) a fost implicat în județul Ialomița. În acel caz, trei vehicule au fost avariate, iar doi militari au suferit răni în urma impactului, potrivit RTV.

Conform informațiilor furnizate de MApN, unul dintre șoferii unui camion militar din convoi a fost declarat vinovat pentru incident. În timpul convoiului, acesta a frânat brusc, provocând ciocnirea a cinci dintre camioanele din spatele său. Doi militari au suferit traumatisme la nivelul membrelor inferioare și au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență din Slobozia, dar starea lor este considerată stabilă.

Poliția Rutieră investighează incidentul, iar o comisie administrativă din cadrul UM01458 Bârlad a fost desemnată pentru a analiza circumstanțele exacte ale accidentului.

„Evenimentul este cercetat de Poliţia Rutieră, iar o comisie administrativă din cadrul UM01458 Bârlad a fost numită pentru a stabili circumstanţele producerii accidentului”, adaugă MApN.

Sursa foto: RTV

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: