Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie la un exerciţiu NATO din Polonia. Un caporal spaniol a fost ucis accidental

Tragedie la un exerciţiu NATO din Polonia. Un caporal spaniol a fost ucis accidental

Într-o zi întunecată pentru armata spaniolă, un exercițiu NATO în Polonia s-a transformat într-o tragedie când un caporal a fost pierdut în mod accidental. Militarul spaniol a găsit sfârșitul în timpul unui exercițiu istoric, în care gloanțe reale erau parte din scenariu, conform anunțului făcut de armata spaniolă în data de 22 aprilie.

Tragedie la un exerciţiu NATO din Polonia

Caporalul B. G. P. A., care își avea baza în enclava spaniolă Ceuta, situată pe coasta de nord a Marocului, a fost victima acestui incident nefericit în timpul exercițiului Saber Strike 2024, desfășurat în tabăra de antrenament Bemowo Piskie din Polonia. Cu tristețe profundă, armata spaniolă a confirmat decesul său într-un mesaj oficial.

Un caporal spaniol a fost ucis accidental

Detaliile oferite de armată arată că tragedia s-a produs în timpul unui exercițiu tactic cu gloanțe reale, subliniind caracterul accidental al evenimentului. Premierul spaniol Pedro Sánchez și-a exprimat, de asemenea, condoleanțele față de familia și prietenii caporalului în acest moment dificil. Astfel, o rutină militară s-a transformat brusc într-un moment de durere și pierdere pentru întreaga comunitate militară.

„Cu o mare durere, vă informăm cu privire la decesul caporalului B. G. P. A.”, cu baza în enclava spaniolă Ceuta, situată pe coasta de nord a Marocului, ”în timpul exerciţiului Saber Strike 2024” al NATO, ”în tabăra de antrenament Bemowo Piskie, în Polonia”, anunţă într-un mesaj postat pe X armata spaniolă.

 

Sursa foto: Ziare.com

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: