Redactia.ro
Home » Monden » Tragedie pentru o știristă din România. Soțul ei a făcut infarct

Tragedie pentru o știristă din România. Soțul ei a făcut infarct

O cunoscută știristă din România a avut parte de una dintre cele mai mari tragedii din viața ei. Soțul său a făcut infarct. Chiar ea a dat vestea, fanilor, pe rețelele de socializare.

Dramă pentru o știristă din România

O știristă din România trece printr-o dramă cumplită. Soțul ei a ajuns la spital din cauza unui infarct. Anunțul a fost făcut de aceasta pe rețelele de socializare, informează playtech.ro

Este vorba despre Daiana Anghel care trece prin clipe grele, după ce soțul ei, Sorin Gonțea, a suferit infarct, în dimineața zilei de 1 Decembrie. Bărbatul este acum internat la spital și i se fac analize. Starea lui Sorin Gonțea este una stabilă. I-a rugat, totodată, pe fani să aibă răbdare în legătură cu anumite postări pe care trebuia să le facă.

„Aveam planuri mari pe story cu voi, trebuia să vă postez și concursul cu cadouri, doar că va trebui să amânăm cam două zile, până pe poimâine, sper…So a făcut un infarct azi dimineață și este internat în spital, mâine urmează să-i facă toate analizele. Acum este stabil, este ok…doar că cred că mă înțelegeți că nu am chef acum și nu-mi arde de story, de quiz…de ce aveam de postat. Vă rog să aveți răbdare câteva zile, până când voi ști că totul este ok și că o să se întoarcă acasă și ne liniștim…” a transmis Daiana Anghel pe rețelele de socializare.

Daiana Anghel s-a retras din televiziune

Daiana Anghel s-a retras din lumea televiziunii acum șapte ani. Ea a fost prezentatoare de știri la Kanal D și Antena 1. La doar 21 de ani a luat contact cu sticla la Tele 7 Deva.  Ea se dedică în prezent unei afaceri cu produse cosmetice, de care este tare mândră.

La câțiva ani după despărțirea de lumea reflectoarelor, Daiana Anghel s-a mai confruntat cu o altă tragedie. Anume, moartea tatălui ei. La vremea respectivă ea dădea vina pe sistemul șubred de sănătate din România. Ea a spus pe rețelele de socializare că, dacă tatăl său ar fi fost la o altă unitate medicală, peste hotare, ar fi supraviețuit.

Tata a murit în această dimineaţă… din cauza unui sistem de sănătate putred, plin de lipsuri şi însuficienţe care au dus la imposibilitatea de a se interveni corect şi la timp. În orice altă ţară, şi în două trei spitale din România, ar fi fost salvat şi acum era pe picioare. Din păcate, am avut ghinionul să se întâmple nenorocirea la Hunedoara, în România.

Şi cu asta spun tot. Sper că acolo unde s-a dus să nu mai simtă durere şi să-i fie bine. Am fost cu el până în ultima clipă şi am să-l iubesc până la sfârşit, va rămâne cu mine mereu”, a scris Daiana Anghel pe Facebook despre durerea prin care trece.

Daiana Anghel s-a căsătorit cu Sorin Gonțea în august 2019. Cei doi au avut căsătoria civilă la Brașov, iar alături le-au fost familia și câțiva apropiați. Într-unul dintre cele mai importante evenimente din viața sa, Daiana a purtat o rochie roz din tul, căreia i-a accesorizat un buchet din flori albe.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: