Redactia.ro
Home » Știri » Traian Băsescu o umilește pe Diana Șoșoacă! ”Ar fi bună de șefă de galerie la Dinamo”

Traian Băsescu o umilește pe Diana Șoșoacă! ”Ar fi bună de șefă de galerie la Dinamo”

Traian Băsescu o umilește pe Diana Șoșoacă! ”Ar fi bună de șefă de galerie la Dinamo”

Traian Băsescu a lansat un atac dur asupra pratidului AUR și o umilește pe Diana Șoșoacă, una din reprezentanții acestui partid. 

Traian Băsescu o umilește pe Diana Șoșoacă

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a decis de curând să spună lucrurilor pe nume și să atace în mod direct partidul AUR. Acesta a preconizat că va fi un dezastru în cazul în care România ar fi condusă de această formațiune politică. Mai mult, acesta i-a umilit pe cei doi reprezentanți ai partidului fără resentimente.

Traian Băsescu a subliniat faptul că partidul AUR și-a câștigat popularitatea într-un mod ascuns, dat fiind faptul că nimeni nu auzise de el până în momentul alegerilor parlamentare. Se pare că încă din momentul aflării rezultatelor la alegerile parlamentare, europarlamentarul și-a exprimat dezacordul privind modul în care un partid necunoscut, până în acel moment, a reușit să obțină rezultate mai bune decât alte partide cu vechime și popularitate.

Traian Băsescu o umilește pe Diana Șoșoacă! Pe lângă faptul că acest partid nu ar trebui să fie pus în funcție de conducere, Traian Băsescu consideră că cele două figuri reprezentative ale partidului, Diana Șoșoacă și George Simion s-ar încadra cel mai bine în galeriile a două mari echipe de fotbal rivale: Steaua și Dinamo.

”Cred că doamna senator Șoșoacă ar fi bună de șefă de galerie la Dinamo și Simion șef de galerie la Steaua. Mărturisesc că, în ziua votului, când vedeam că nu intră PMP în alegeri, am întrebat: ce partid e ăsta? AUR ăsta? Cine sunt ei? au apărut peste noapte cu un suport extraordinar în Diaspora.

Nu cred că au ceva de spus țării, în afară de vadidisme n-au mare lucru de spus. Însă, deosebirea dintre ei și Vadim e că Vadim era un om citit. Ei sunt semidocți care își latră patriotismul și așa-zisul antisistem, pozițiile antisistem. Dacă i-ai pune să guverneze, n-ar fi în stare să facă nimic, ar prăbuși țara”, a declarat Traian Băsescu.

Traian Băsescu, șocat de succesul partidului AUR

Traian Băsescu o umilește pe Diana Șoșoacă! Încă de la alegerile parlamentare, fostul președinte, Train Băsescu, a fost șocat de succesul pe care AUR l-a avut peste noapte. Acesta a declarat imediat după alegeri că partidul a avut un succes fabulos, făcând referire la diferite modalități la care liderul partidului ar fi apelat.

“Nu aș specula, nici nu vreau să mă pronunț asupra apariției explozive a acestei noi formațiuni. Surpriza majoră este că a avut o campanie tăcută dar a reușit rezultate fabuloase, dar încă îmi fac propriile analize. A fost o campanie de o agresivitate extremă pe Internet și o campanie care nu pare de sorginte românească.

Am văzut multe figuri cu ochii oblici, adică e un turn înalt la St. Petersburg unde sunt trolii de toate națiile și care s-au mai băgat și în Brexit, s-au mai băgat și în alegerile și din SUA și nu exclud posibilitatea să se fi băgat și în alegerile din România, dar este la acest stadiu o speculație.

Dacă să spunem că în România aici au fost activi, au luat steagul de fiecare dată, au umblat, în Diaspora trebuie să faci o muncă gigantică cum a obținut AUR, plus că dacă vă uitați la investițiile uitate pe Internet sunt lucruri care mă obligă să gândesc. Asta nu înseamnă că există suspiciuni majore”, a declarat Traian Băsescu la Digi24.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: