Redactia.ro
Home » Știri » Traian Băsescu, sancționat după accidentul din București. Ce pedeapsă a primit

Traian Băsescu, sancționat după accidentul din București. Ce pedeapsă a primit

Traian Băsescu, sancaționat după accidentul din București.

Traian Băsescu, sancționat după accidentul din București. În urmă cu o săptămân, fostul președinte al României a fost implicat într-un accident provocat chiar de el. Acesta a mers singuri la poliție pentr a anunța ce s-a întâmplat. Astăzi, Traian Băsescu a primit pedeapsa.

Traian Băsescu, sancționat după accidentul din București. Ce pedeapsă a primit

Traian Băsescu trece printr-o perioadă dificilă. Fostul președinte al României a fost implicat într-un accident rutier în urmă cu o săptămână, provocat chiar de el. În timp ce se afla în trafic, Băsescu a acroșat oglinda din spate a autoturismului. După ce a văzut ce a făcut, fostul lider a lăsat un bilet pe parbrizul mașinii lovite, prin care își cere scuze pentru incident. Mai mult, Traian Băsescu a mers la cea mai apropiată secție de Poliție pentru a raporta accidentului. Astăzi, Traian Băsescu și-a aflat pedeapsa. Potrivit informațiilor apărute, Băsescu a acroșat oglinda autoturismului parcat, motiv pentru care a fost pedepsit de lege.

Datorită faptului că a fost imediat la Poliție și a declarat că nu a observat că nu se incadrează corect, polițiștii nu au mai fost duri. Fostul președinte al României s-a ales cu trei puncte penalizare și o amendă în valoare de 580 de lei, fără a avea probleme cu permisul de conducere.„El a procedat corect. Dacă nu se ducea să declare accidentul, mai ales că a lovit o maşina parcată, chiar dacă lași nr de telefon şi asigurare ești pasibil de a avea permisul suspendat. El va primi amendă cu siguranță, însă trebuie văzut concret cum s-a petrecut acest accident. Eu cred că undeva la 3 puncte de amendă, deci câteva sute de lei. Nu o să fie pus în situaţia în care să predea permisul pentru că, probabil, a sunat pe cineva imediat care i-a spus să sune imediat la poliție”, a mărturisit avocatul Adrian Cuculis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: