Redactia.ro
Home » Monden » Transformarea spectaculoasă a lui Sam Smith. Cum a reușit artistul să slăbească atât de mult

Transformarea spectaculoasă a lui Sam Smith. Cum a reușit artistul să slăbească atât de mult

GALERIE FOTO (6) Transformarea spectaculoasă a lui Sam Smith

Transformarea spectaculoasă a lui Sam Smith. În urmă cu cinci ani, Sam Smith își surprindea fanii după ce a reușit să slăbească foarte mult. Ulterior, susținătorii săi s-au declarat îngrijorați de aspectul artistului, dar se pare că acum Sam are o siluetă și o figură mai fină, față de anii trecuți. Cât de mult s-a transformat celebrul cântăreț?

Transformarea spectaculoasă a lui Sam Smith. Cum a reușit artistul să slăbească atât de mult

Transformarea spectaculoasă a lui Sam Smith. Sam Smith este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din întreaga lume. În ultimii ani, artistul a trecut prin transformări incredibile, mai ales de când a slăbit. În urmă cu cinci ani, Sam se confrunta cu probleme de greutate, motiv pentru a decis să pună punct acestei situații. Așadar, artistul a apelat la ajutorul terapeutului-nutriționist Amelia Freer care s-a ocupat de stilul de viață al acestuia. ”Acum trei săptămâni am cunoscut-o pe această femeie și mi-a schimbat complet viața. Amelia Freer m-a ajutat să pierd foarte multe kilograme în doar două săptămâni și mi-a schimbat definitiv relația cu mâncarea. Nici măcar nu mai e vorba despre pierderea kilogramelor, e vorba despre a te simți fericit cu tine. Te iubesc Amelia și-ți mulțumesc că m-ai făcut să mă simt atât de fericit”, scria în urmă cu câțiva ani Sam Smith pe Instagram.

Ulterior, fanii au fost îngrijorați pentru starea de sănătate a cântărețuluil, mai ales când acesta începuse să slăbească foarte mult. Însă, Sam a profitat de prezența la premiile Grammy pentru a-și calma susținătorii în privința pierderii sale în greutate.”Nu mai mănânc ca un porc. În mare, asta am făcut„, a declarat el. Așadar, Sam Smith a reușit să slăbească 20 de kilograme, reușind în toți aceștia ani să-și mențină greutatea ideală.

Sam Smith și-a dat frâu liber sentimentelor!

În urmă cu doi ani, Sam Smith a declarat că este non-binar, adică nu este nici bărbat, nici femeie. Acesta a declarat în cadrul unui interviu că s-a gândit de multe ori să-și facă schimbare de sex, considerând că există în el o latură feminină. Totodată, celebrul artist care s-a declarat gay în anul 2014, a vorbit despre mai multe subiecte legate de identitatea de gen și acceptarea proprie. „Câteodată am stat şi m-am gândit: «vreau o schimbare de sex?» Mă mai gândesc uneori la asta, dar nu cred că e soluţia“, a spus Sam.

Sam Smith a declarat că lupta cu trupul lui l-a condus la depresie, dar terapia l-a ajutat să privească lucrurile mult mai pozitiv. „Nu te identifici cu niciun gen. Eşti cine eşti tu. Eşti propria ta creaţie specială. Aşa văd lucrurile. Nu sunt nici femeie, nici bărbat. Cred că mă regăsesc undeva între cele două.“, a mai spus Sam Smith.

Termenul non-binar este folosit de multe persoane care nu se identifică ca fiind nici femei, nici bărbati. Mai exact, acestea se regăsesc pe un spectru fluid între termenii bărbat și femeie. Din această cauză, mulți oameni non-binar se consideră parte din comunitatea trans sau LGBT. „Non-binar sau gender queer înseamnă că nu te identifici cu un gen. Tu ești doar tu. Tu ești un mix al unor lucruri diferite, propria ta creație unică.”, a fost explicația artistului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: