Redactia.ro
Home » Stil de viață » Tratamente naturale pentru creșterea părului. Ingrediente simple, folosite și în bucătărie

Tratamente naturale pentru creșterea părului. Ingrediente simple, folosite și în bucătărie

Scapă de părul gras în doar 5 minute cu un ingredient banal din bucătărie. Uită de cheltuielile pe șampoane scumpe

Multe femei își doresc un păr lung, frumos și sănătos. Drept urmare, apelează la tot felul de tratamente, o parte dintre ele costisitoare și chiar fără rezultat. Totuși, există și remedii naturale pentru o podoabă capilară de invidiat!

Tratamente naturale pentru creșterea părului. Ingrediente simple, folosite și în bucătărie

Căderea părului este o problemă cu care se confruntă foarte multe femei. Din fericire, există tratamente naturale care pot stopa pierderea firelor de păr. Ele conțin ingrediente pe care le folosești și la gătit, în bucătărie!

Unul dintre remediile naturale la care apelează multe femei pentru creșterea părului este acela compus din ou, ulei de măsline, puțină zeamă de lămâie și puțin balsam de păr. Amestecați într-un vas cantități mici, în funcție și de lungimea părului dumneavoastră, iar după ce obțineți o mască, o aplicați cu degetele sau pensula pe tot scalpul. Masca se aplică o dată la două săptămâni, iar rezultatele se vor vedea în trei luni.

O altă metodă naturală pentru creșterea părului este masca din apă de orez. Rețeta este folosită în special de femeile din China, cunoscute pentru părul lor lung și mătăsos. Ca mod de preparare a acestei măști, se ia jumătate de cană de orez și se lasă la înmuiat în apă timp de 20-30 de minute. Ulterior, se strecoară apa într-un borcan, unde se lasă timp de o zi sau două la temperatura camerei. Apoi, este bine să vă clătiți părul după spălare cu apa de orez. Această rețetă se urmează de două ori pe săptămână.

Masca cu bere. Este folosită și de Nicoleta Luciu

Berea este bună nu doar pentru băut (atenție, regulat!), ci și pentru creșterea părului. La acest ingredient, din care știm că se face drojdia, a apelat și Nicoleta Luciu:

„Astăzi încercăm împreuna renumita mască de bere pentru păr! ? Se spune că hrănește firul de par în profunzime și îi conferă volum și strălucire. Am fost întotdeauna curioasă de efectele acestei măști, așa că astăzi m-am hotărât să o încerc odată cu voi! Să vedem ce iese. Mască de bere pentru păr Avem nevoie de…     o bere (pe care am lasat-o inițial pe calorifer să se încălzească nițel)     un recipient cu șampon în care turnăm berea Mărturisesc că am auzit deseori despre beneficiile berii asupra părului: pe lângă volumul fantastic pe care se spune că-l oferă părului chiar de la prima aplicare, se pare că tratamentul cu bere, aplicat o dată pe săptamana, rezolvă și problema firelor despicate! ? Așadar, după ce am aplicat masca pe păr, am stat 30 de minute pentru a lasa berea să acționeze, după care am clătit parul, am pus puțin balsam la vârfuri, l-am uscat, și…  vă las pe voi să vedeți în video ce-a ieșit!”, a dezvăluit într-un video Nicoleta Luciu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: