Redactia.ro
Home » Sport » Trei românce în turul trei la Roland Garros

Trei românce în turul trei la Roland Garros

simona halep, ana bogdan, Patricia Tig , Ronald Garros

După Simona Halep, în turul trei al turneului de Grand Slam de la Paris au ajuns și Patricia Țig și Irina Bara. Din păcate Ana Bogdan a fost eliminată.

Patricia Țig a ajuns pentru prima dată în carieră în turul al treilea la Roland Garros. În turul secund a trecut după un meci frumos de Christina McHale, scor 6-4, 6-3. Irina Bara este clar una dintre surprizele plăcute ale turneului. Va juca și ea în turul următor după ce a trecut în 52 de minute de joc de Alison Van Uytvanck. Adversara româncei a fost obligată să abandoneze la scorul de 6-1, 4-0, pentru româncă. În schimb, Ana Bogdan a părăsit turneul parizian după ce a pierdut în fața unei jucătoare mult mai puternice, Sofia Kenin, scor 6-3, 3-6, 2-6. Românca a plecat cu un cec în valoare de 84.000 de euro. În acest moment, sportiva din Sinaia a depășit suma de 1,4 milioane de dolari câștigați de-a lungul carierei sale în tenis.

”Bogdan a avut o ultimă poziție curajoasă, salvând trei puncte de meci la rând ca să prelungească setul decisiv. Apoi a pus iar presiune pe Kenin, având trei mingi de break, în momentul în care americanca servea pentru meci”, scrie site-ul WTA.

În turul următor, Kenin va juca tot cu o româncă. Irina Bara.

Halep joacă vinveri cu Amanda Anisimova

Simona Halep, principala favorită a turneului o va întâlni în turul trei pe americanca Amanda Anisimova, 29 WTA. Meciul va începe în jurul orei 14.00, și are loc pe arena principală din complezul „Philippe Chatrier”. Cele două s-au mai întâlnit pe teren o singură dată. S-a întâmplat tot la Roland Garros, anul trecut. Atunci anericanca obținea la Paris cel mai bun rezultat din carieră. În sferturile de finală, a învins-o pe Simona Halep, campioana en-titre în acel moment. În semifinale a fost însă învinsă de Ashleigh Barty, cea care a câștigat și trofeul. Deocamdată adversara de mâine a Simonei Halep a câștigat un singur turneu în carieră. Bogota, 2019. Cea mai bună clasare a carierei a fost locul 21, în octombrie 2019.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: