Redactia.ro
Home » Sport » Tricolorii s-au împiedicat din nou! Norvegia – România 4-0! „E o rușine”

Tricolorii s-au împiedicat din nou! Norvegia – România 4-0! „E o rușine”

Nationala Romaniei, mirel radoi, Norvegia

Naționala României a mai pierdut un meci. De data aceasta în Liga Națiunilor. Norvegia ne-a predat o lecție de fotbal și a câștigat 4-0, meciul de la Oslo.

„Mi-e rușine de rușinea dumneavoastră. Nu pot să remarc nimic, nici atitudine, nici reacție, dar și acum îmi asum responsabilitatea. Vorbim de umilință, nu de un rezultat drastic”, a spus după meci, Mirel Rădoi.

România a pierdut cu 0-4 și este pe locul doi în grupa din Liga Națiunilor. Lider este Norvegia, cu șase puncte, două peste ”tricolori”. Erling Haaland a arătat și în această seară de ce este considerat unul dintre cei mai buni atacanți din lume. A marcat trei dintre cele patru goluri ale nordicilor. Al doilea jucător care l-a învins pe Ciprian Tătărușanu a fost Alexander Sorloth. Tricolorii au avut câteva ocazii, dar meciul a fost controlat aproape în întregime de nordici. După meci, Nicolae Stanciu a declarat că acesta a fost cel mai negru moment al carierei sale.

”Pentru mine, cu siguranță este cel mai dureros moment. Am pierdut calificarea și primul loc din Liga Națiunilor, dar mai dezamăgitor este că am făcut două jocuri foarte slabe. Nu știu cum vom face să ne revenim.Prima repriză din Islanda a fost foarte, foarte proastă, am început slab, a fost greu să revenim. Venind de acolo, după o calificare ratată, era clar că moralul nostru nu este bun, chiar dacă au fost schimbări în echipă, tot nu am reușit să facem un fotbal bun, să ne ridicăm la nivelul Norvegiei. Este dureros”, a spus Stanciu.

Umilință cruntă pentru tricolori

După umilința de la Oslo, Alexandru Mitriță a făcut o analiză a jocului. Fotbalistul a dezvăluit faptul că după ultimele două meciuri pierdute, Mirel Rădoi și-a pierdut puțin din încredere.

”O partidă neagră, ne așteptam după meciul din Islanda să intrăm cu altă mentalitate în teren. Mister ne-a spus ce trebuie să facem, dar nu am reușit. Am pierdut foarte multe mingi, nu-mi pot da seama ce s-a întâmplat. Au fost două meciuri diferite, anul trecut, cu Norvegia, am avut mai mult controlul, acum nu am reușit nimic”, a spus Mitriță, după meci, la Pro X.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: