Redactia.ro
Home » Știri » Trucul recomandat de o însoțitoare de bord. Obiectul banal de uz casnic care te ferește de pericol în camera de hotel

Trucul recomandat de o însoțitoare de bord. Obiectul banal de uz casnic care te ferește de pericol în camera de hotel

Trucul recomandat de o însoțitoare de bord. Obiectul banal de uz casnic care te ferește de pericol în camera de hotel

Trucul acesta este recomandat de o însoțitoare de bord te-ar putea scăpa dintr-o situație extrem de periculoasă! Persoanele care au acest tip de job petrec foarte mult timp în camerele de hotel așa că învață să fie pregătite oricând pentru orice potențială situație neplăcută.

Când te cazezi într-o cameră de hotel, mai ales dacă ești femeie și stai singură, există un pericol foarte mare. Desigur, și bărbații trebuie să știe de acest truc banal, dar atât de eficient, fiindcă niciodată nu se știe când poți deveni ținta unor răufăcători.

Trucul recomandat de o însoțitoare de bord pentru camerele de hotel

Într-un clip postat pe TikTok, o însoțitoare de bord în vârstă de 51 de ani le-a dezvăluit un truc extrem de util urmăritorilor ei. Dacă vrei să te simți în siguranță în camera ta de hotel, atunci trebuie neapărat să îl știi și să îl folosești.

Chiar dacă pare o experiență wow, cazarea la hotel în vacanță sau când călătorești în interes de serviciu se poate transforma rapid într-un coșmar. Însă, dacă urmezi sfatul lui Cici, așa cum se numește această doamnă, poți face chiar tu un fel de alarmă improvizată, folosind un obiect banal de uz casnic.

Este vorba despre masa de călcat rufe. Trebuie să o poziționezi cu grijă în fața ușii, sprijinită de tocul acesteia, pe diagonală. În acest fel, oricine va încerca să intre în camera ta de hotel o să o dărâme, iar zgomotul mare produs de masa de călcat te va alerta în privința intrusului, conform Daily Mail.

De asemenea, dacă vrei poți să pui și un umeraș cu cârligul prins între ușă și tocul ei, dar Cici susține că această tehnică este mai puțin eficientă. Mai există și metoda prosopului. Se întinde pe jos și se pune între ușă și tocul ușii, apoi se închide bine ușa. În acest fel, nu va mai putea fi deschisă la fel de ușor, iar potențialul răufăcător nu va acces în camera ta de hotel.

Dacă simți că aceste variante nu sunt suficiente ca să te facă să te simți în siguranță, atunci poți să cumperi chiar și o încuietoare portabilă pentru ușa camerei tale de hotel. Aceste tipuri de obiecte pot fi chiar și comandate online de pe diverse site-uri.

Chiar dacă pare puțin probabil să pățești ceva, trebuie să știi că anul trecut au fost extrem de multe cazuri de infracțiuni comise în camerele de hotel din Marea Britanie, iar în majoritatea cazurilor au existat și victime. Autoritățile susțin chiar că astfel de locații sunt un veritabil magnet pentru infractori.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: