Redactia.ro
Home » Monden » Trupul neînsuflețit al lui Nelu Ploieșteanu se află încă la morgă. De ce refuză familia să-l ridice

Trupul neînsuflețit al lui Nelu Ploieșteanu se află încă la morgă. De ce refuză familia să-l ridice

GALERIE FOTO (2)

Trupul neînsuflețit al lui Nelu Ploieșteanu se află încă la morgă. Familia refuză să-l ridice deoarece vrea să afle dacă mai era infectat cu coronavirus atunci când a murit. Asta pentru că, cu o zi înainte de deces, soția cântărețului a primit un telefon de la DSP, prin care i s-a spus că poate ieși din carantină, ceea ce ar însemna că Nelu Ploieșteanu se vindecase. Astfel, fiicele și soția lui speră la o înmormântare creștinească, așa cum se vine.

Trupul neînsuflețit al lui Nelu Ploieșteanu se află încă la morgă. Familia refuză să-l ridice

Nelu Ploieșteanu nu a fost condus pe ultimul drum nici astăzi, așa cum era stabilit. Trupul său neînsuflețit nu a fost încă ridicat de la morgă, așa cum s-a întâmplat și în cazul lui Gabi Luncă care trebuia să fie înmormântată duminică. Asemeni familiei artistei și fiicele și soția lui Nelu Ploieșteanu vor să afle dacă acesta mai avea Covid19 atunci când a plecat din această lume. Speră să-i poată face o înmormântare creștinească.

Nelu Ploieșteanu, așadar, va fi îngropat în zilele ce urmează, după sosirea rezultatului. Așa cum și-a dorit, trupul său va fi depus lângă fiul decedat, Mihăiță, cimitirul Străulești. Între timp, cele patru fiice ale sale fac toate pregătirile pentru ziua când își vor lua rămas bun de la tatăl lor. Paparazzi le-au surprins cum ieșeau de la pompele funebre, devastate de durere.

Nelu Ploieșteanu a murit cu un mare regret

Nelu Ploieșteanu a murit, vineri dimineață, la Spitalul Floreasca din Capitală, infectat fiind cu Covid19. Se afla aici internat de pe data de 13 martie și avea 70 de ani. A plecat din această lume cu un mare regret. Nu a mai apucat să-i aprindă o lumânare la mormânt, fiului său Mihăiță, care a decedat la doar 32 de ani. Când se afla pe patul de Spital, Nelu Ploieșteanu și-a chemat una dintre fiice pentur a-i spune ceea ce-l apasă pe suflet.

”Din păcate, artistul încă este intubat, iar pronosticurile sunt sumbre. Ne spunea că e tare supărat că nu a mai ajuns la mormântul fiului său și îi spunea fiicei, care l-a însoțit la spital, să se ducă să-i aprindă o lumânare, când se va încheia carantina, în Jud. Ilfov. A venit la spital pe 11 martie, dar a plecat pe semnătură. A revenit pe 13 martie, pentru că nu putea respira. Să dea Dumnezeu să se facă bine!”, a dezvăluit un cadru medical din spital.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: