Redactia.ro
Home » Monden » Tu îl recunoști? E unul dintre cei mai talentați actori și tocmai a ieșit dintr-o relație

Tu îl recunoști? E unul dintre cei mai talentați actori și tocmai a ieșit dintr-o relație

GALERIE FOTO (2)

Tu l-ai recunoscut? Este chiar Vlad Gherman când era mic. Actorul a făcut chiar el publică fotografia din copilărie pentru a-și surprinde plăcut fanii.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Vlad Gherman a intrat în trendul creat de vedete prin care postează imagini cu ele de când erau mici. Vlad Gherman nu a spus pas, ba chiar a publicat o fotografie în care era atât de mic încât nu-ți dădeai seama că este chiar el.

Vlad Gherman apare îmbrăcat intr-o pijămăluță și cu un fes pe cap. Actorul se strâmbă pueril la cameră și pare un copil tare hazliu. El stă lângă multe cadouri, probabil poza fiind făcută îm preajma sărbătorilor de iarnă.

Vlad Gherman a scris și un mesaj înduioșător în descriere fotografiei: „Astazi este despre fiecare dintre noi. Cu totii am fost copii candva si inca purtam in suflet acel spirit juvenil. Lasati acea parte din voi sa iasa la suprafata astazi ❤️ La multi ani, copile!„. Fotografia actorului a primit mii de aprecieri din partea internauților, dar și multe mesaje.

sursa foto : instagram

Vlad Gherman, despre o nouă relație

Actorul din serialul ”Adela” trece printr-o perioadă de transformare, cel puțin pe plan personal. Vlad susține că nu se simte pregătit pentru o nouă relație de iubire, fiind de părere că încă trece prin momente triste. Mai mult, acesta consideră că are nevoie de mult timp pentru el și că își dorește să se axeze pe carieră. ”Da, dar nu dau curs niciodată mesajelor pe care le primesc. Încă simt că traversez perioada de „doliu” și nu îmi doresc să mă leg emoțional de altcineva. Am nevoie de timp pentru mine, de spațiul meu și de experiențele formatoare despre care vorbeam puțin mai sus. Nu sunt pregătit pentru o altă relație amoroasă”, ne-a declarat Vlad Gherman.

Actorul a declarat că a deși despărțirea a fost un adevărat șoc, totul s-a transformat într-un nou început. Atât Vlad, cât și fosta lui iubită își doresc să se dezvolte pe plan profesional. „O desparțire nu îți aduce o liniște sufletească. Nu cred că m-am exprimat vreodată așa. Ce pot să spun însă este că această despărțire ne deschide noi uși care probabil nu s-ar fi deschis niciodată altfel. E un nou început. Fiecare dintre noi încearcă acum să își găsească drumul pe plan profesional, dar și drumul spre autocunoaștere. Evoluția noastră că indivizi se întamplă într-un ritm mai alert, dat fiind faptul că suntem singuri și ne simțim singuriFiecare nouă experiență este una formatoare de caracter, iar asta este cel mai important lucru.”, a mai adăugat actorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: