Redactia.ro
Home » Monden » Tu l-ai recunoscut? Este un mare luptător român

Tu l-ai recunoscut? Este un mare luptător român

L-ai recunoscut pe copilul din imagine? Este vorba despre unul dintre cei mai mari luptători pe care România îi are. Chiar el a făcut publică fotografia în care era mic copil și fanii au rămas uimiți cât de adorabil era luptătorul. Este vorba chiar despre Cătălin Moroșanu la vârsta de doi ani. A primit mii de aprecieri din partea internauților.

Cum arăta Cătălin Moroșanu când era mic

Cătălin Moroșanu este unul dintre cei mai bine cotați luptători care a reușit să câștige titlu după titlu în cariera sa. Luptătorul și-a încântat fanii de pe instagram cu fotografie de când era mic copil. „Știam de mic ce vreau😀. La mulți ani, copii mici și mari!❤️„, a scris Cătălin Moroșanu în descriere fotografiei.

Fanii au reacționat imediat și fotografia a primit mii de aprecieri și comentarii. „De mic ai strâns pumnul😎”,”Scump de băiat…!”,”Ce tare e poza, Moro„, au fost doar mică parte dintre mesajele primite din partea internauților.

Cătălin Moroșanu își dorește să devină tată pentru a doua oară

Cătălin Moroșanu a mărturisit că venirea pe lume al unui al doilea copil va fi o binecuvântare și că acest aspect îl va ajuta foate mult ca pe viitor să dea tot ce e mai bun pentru a avea și cât mai multe reușite pe plan profesional. Cătălin Moroșanu susține că de fiecare dată familia sa i-a dat putere pentru a avansa în carieră.

„I-am zis, bă femeie, hai să mai facem un copil, tu îmbătrânești, eu îmbătrânesc, acum e momentul, că după 40 de ani e mai greu să rămâi însărcinată. Natalis să crască mare și o să zboare de la casa noastră ca o pasare și o să vină celălalt mic care să ne țină bătrânețiile împreună. Mă gândesc să fiu tatic, m-ar ajuta să-mi îndeplinesc următoarele vise, copilul e foarte important într-o relație, chiar te schimbă și m-a schimbat foarte mult.„, a declarat Cătălin Moroșanu în cadrul unui podcast.

Cătălin Moroșanu vrea să își deschidă propria academie

Luptătorul are planuri mari în viața profesională. El a declarat că își dorește să își deschidă propria academie de luptă. Cătălin a marturisit că își dorește să antreneze și copii care își doresc o carieră în acest domeniu.

Acum că m-am boșorogit și mai trebuie să fac și o operație la menisc, o să fie destul de greu, trec pe partea de training, mă fac mentor. Vreau să fac exact cum și-a făcut Gheorghe Hagi academia lui de fotbal, vreau să fac și eu Academia Cătălin Moroșanu pe partea de fighting.„,a mai povestit Cătălin Moroșanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: