Redactia.ro
Home » Monden » Tu o recunoști? Acum are 27 de ani și este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi

Tu o recunoști? Acum are 27 de ani și este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi

GALERIE FOTO (2)

Cântăreață, personalitate TV, actriță și membră a unei formații celebre, care a reprezentat România la Junior Eurovision Song Contest în 2005 cu piesa Țurai. Aceasta este doar o mică parte dintre „titlurile” care i se acordă faimoasei cântărețe din imaginea de mai sus. Acum are 27 de ani și milioane de vizualizări la pisele pe care le scoate.

Alina Eremia, o artistă de top în România

Fetița din imagine a crescut, are 27 de nai acum și este chiar Alina Eremia. Frumoasa cântăreață a început cariera în muzică încă de când avea doar câțiva anișori, iar acum succesul ei este garantat. Alina Eremia este una dintre cele mai cunoscute și talentate artiste din România, cu milioane de fani care așteaptă mereu cu sufletul la gură o nouă piesă hit.

Alina Eremia și-a început cariera la vârsta de doar 5 ani și a fost mereu susținută de mama sa. Vedeta a urcat și pe scena Eurovision Junior în anul 2005. Într-un interviu acordat cu ceva timp în urmă unei publicații de la noi artista a vorbit despre câteva momente din copilăria ei.

Prima pedeapsă pe care am primit-o a fost când mi-am tuns părul și i-am lipit breton păpușii mele. Am tăiat fix din față, nu m-am gândit să tund și eu mai din spate, ca să pot ascunde asta. Am încercat să maschez, am avut-o complice pe bunica mea, dar mama s-a prins. Și când a aflat ce am făcut, m-a amenințat că mă tunde scurt. Eu aveam părul lung la vremea aceea. Dar apoi i s-a făcut milă de mine. Am fost pedepsită pentru asta și nu am mai avut voie să mă uit la desene o perioadă.„, a povestit Alina Eremia.

O întâmplare amuzantă din copilăria ei este aceea când Alina Eremia era la grădiniță și niciodată nu reușea s doarmă la prânz. Aceasta ațipea cu câteva momente înainte ca părinții să vină să o ia acasă, iar „procesul de trezire” dura aproape o oră.

Chiar recent mi-a povestit mama că, la grădiniță, nu dormeam niciodată în pauza aceea de prânz. Mă uitam pe tavan în timp ce ceilalți copii dormeau și întotdeauna ațipeam fix înainte să vină ai mei să mă ia. Așa că așteptau peste o oră să mă trezesc.„, a mai spus Alina Eremia amuzată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: