Redactia.ro
Home » Monden » Tudor Chirilă a răbufnit! Motivele incredibile pentru care nu sărbătorește Ziua Națională: „Defilarea e pentru hoți”

Tudor Chirilă a răbufnit! Motivele incredibile pentru care nu sărbătorește Ziua Națională: „Defilarea e pentru hoți”

Tudor Chirilă a răbufnit! Motivele incredibile pentru care nu sărbătorește Ziua Națională

Tudor Chirilă a răbufnit! Iată motivele incredibile pentru care nu sărbătorește Ziua Națională!

Tudor Chirilă a răbufnit

Tudor Chirilă a transmis un mesaj provocator și plin de pasiune înaintea Zilei Naționale a României, stârnind un val de reacții și discuții aprinse pe rețelele sociale. Într-o postare pe Facebook, celebrul artist a exprimat motivele pentru care nu simte că are motive să sărbătorească pe 1 Decembrie, ziua în care România își marchează unitatea națională.

Motivele incredibile pentru care nu sărbătorește Ziua Națională

Mesajul său a fost un apel la reflexie și o critică la adresa stării actuale a țării, subliniind faptul că milioane de români se află în diaspora, departe de casă, și că este dificil să sărbătorească unitatea națională în aceste condiții. Chirilă a amintit că mulți dintre acești români din diaspora nu au plecat din țară pentru aventuri, ci din nevoia de a-și asigura un trai mai bun pentru ei și familiile lor.

El a pus, de asemenea, întrebări retorice cu privire la cine ar trebui să unească această zi a națională, sugerând că autoritățile care conduc țara nu au reușit să ofere cetățenilor români servicii și condiții de trai decente. Cu o notă de ironie, el a menționat că defilarea este pentru „hoți,” referindu-se la corupția din țară, și că aceștia sunt singurii care par uniți în această situație.

„Când cinci milioane de români trăiesc în străinătate, mulți dintre ei uscându-se de dor, că n-au plecat ca Magellan să înconjoare pământul, noi ne facem că sărbătorim unitatea națională. Pe bune, cine să ne unească? Ăia care ne fură banii și decența? Nu am ce sărbători. Singura sărbătoare e să fim conștienți că ratăm esența zilei de 1 decembrie: suntem dezbinați. Defilarea e pentru hoți, ei sunt uniți. Ceilalți, fiecare pe treaba lui. Asta e unitatea”, a scris artistul în mediul online. 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: