Redactia.ro
Home » Monden » Tudor Sișu are parte din nou de iubire în viața lui. Cine este noua parteneră a artistului

Tudor Sișu are parte din nou de iubire în viața lui. Cine este noua parteneră a artistului

GALERIE FOTO (4) Tudor Sișu are parte din nou de iubire în viața lui

Tudor Sișu are parte din nou de iubire în viața lui. După ani de zile în care a trecut printr-o perioadă dificilă, Tudor Sișu a reușit să-și facă o relație neașteptată. Spre surprinderea tuturor, raperul trăiește o poveste de iubire cu Bia Khalifa, concurentă la iUmor.

Tudor Sișu are parte din nou de iubire în viața lui. Cine este noua parteneră a artistului

Tudor Sișu are parte din nou de iubire în viața lui. Este cunoscut de ani de zile, fiind solist în trupa „La Familia”, alături de Puya. Cei doi au făcut furori în muzică în urmă cu ani de zile, dar Sișu este artistul care a petrecut o bună perioadă în închisoare. „Ultima oară am ajuns la închisoare acum 10 ani. Am fost de trei ori la închisoare. Eu am fost mai liber la închisoare decât în afară de multe ori. A fost un moment când eu mi-am dorit să merg la închisoare. A treia oară însă a fost o chestie veche, pe care nu am putut s-o evit. A fost greu a treia oară, se schimbase viața mea, eram relativ cuminte, aveam deja doi copii, din care unul avea o lună”, a povestit el într-un interviu pentru click.ro.

Sisu a fost pentru prima dată în închisoare după ce polițiștii au descoperit droguri chiar în apartamentul lui. A fost eliberat mai târziu, în 2006, pentru ca la un an distanță să ajungă din nou după gratii. A treia oară când a fost încarcerat, Sisu a simtit dorul celor doi copii ai săi. „Eram supărat! Nu mai voiam să mai pierd timpul! Îți pierdeai viața! Mă gândeam că trebuie să ies de aici cât mai repede! Mama nu a venit niciodată să mă vadă la pușcărie. Era plecată din țară când am intrat prima oară la pușcărie. A doua oară s-a și supărat un pic pentru că am intrat din nou la pușcărie“, a spus Sisu. Referitor la relația cu Bia Khalifa, rapperul nu a făcut nicio declarație care să confirme relația.

Tudor si Bia Khalifa

Bia Khalia a recunoscut relația cu Sisu

Potrivit noilor informații, artistul ar avea o relație amoroasă cu Bia Khalifa, vedetă pe site-urile pentru adulți. Tânăra are cont pe OnlyFans, acolo unde publicul o poate vedea complet goală. Chiar ea a recunoscut că se iubește cu renumitul rapper. „Relația serioasă e ceva complicat și ceva plictisitor. Noi avem ceva mai unic. Ceva ce nu se poate descrie în cuvinte, ceva ce se poate simți și atât. (…) Totul este roz, pentru că abia începe relația. Așa e la început. Totul e roz, atâta timp cât distanța aia este păstrată. Există o distanță pe care trebuie să o păstrezi, dacă vrei ca lucrurile să fie OK. Când se implică în lucruri prea personale, totul se strică. Dacă există limita aia de interzis, atunci totul va fi OK”.

Bia Khalifa
Bia Khalifa poza

Bia Khalia a declarat că a fost cucerită de stilul său unic. „Îmi place că este foarte cizelat, asumat și calculat. Știe să fie un om bun și nu e o slăbiciune. Știe să fie un om rău, cu cine trebuie, chestie care îmi place. Nu este arogant. Are aroganța aia atractivă, nu deranjează. E limita aceea între aroganță deranjantă și atractiv. De la el învăț să fiu femeie, în primul rând. Mă simt iubită, apreciată și importantă. Mă simt bine în preajma lui, mă simt în confortul meu, în zona mea de confort”, a mai dezvăluit Bia Khalifa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: