Redactia.ro
Home » Monden » Tudor Turcu, câștigătorul X Factor este în doliu. Mama artistului s-a stins din viață

Tudor Turcu, câștigătorul X Factor este în doliu. Mama artistului s-a stins din viață

GALERIE FOTO (5) Tudor Turcu, câștigătorul X Factor este în doliu

Tudor Turcu, câștigătorul X Factor este în doliu. Artistul trece prin momente cumplite. În urmă cu câteva zile, Tudor își ruga urmăritorii din mediul online să se roage pentru mama lui. Din păcate, cea care i-a dat viață a decedat la scurt timp.

Tudor Turcu, câștigătorul X Factor este în doliu. Mama artistului s-a stins din viață

Tudor Turcu, câștigătorul X Factor este în doliu. Durere fără margini pentru celebrul artist. Miercuri seara, Tudor Turcu i-a rugat pe internauți să se roage pentru sănătatea mamei lui. ”Mami meu e puternică! Rugați-vă pentru MAMA!”, a scris Tudor Turcu pe pagina sa de Facebook.

Femeia are grave probleme de sănătate, dar artistul a sperat că cea care i-a dat viață se va vindeca. Din păcate, mama sa s-a stins din viață câteva ore mai târziu. Tot el a fost cel care a făcut anunțul trist pe rețelele de socializare. ”Unde ai plecat Lumina mea?? Offff Mama mea draga.. Drum Lin”, este mesajul postat de Tudor Turcu pe Facebook.

Fostul câștigător de la X Factor are și el probleme de sănătate. Artistul s-a confruntat cu probleme de sănătate încă de la naștere. Tudor Turcu s-a născut cu inima diformă, având prolaps de valvă mitrală și bloc de ramură drept. În 2012, stresul și oboseală și-au spus cuvântul, artistul având probleme cu inima din muncii excesive. „În 2012, când am participat la „X Factor”, am avut o cădere şi mari probleme cu inima, căci munceam mult. E o malformaţie cu care m-am născut. Din cauza stresului şi a oboselii, ea poate să apară şi să dispară, poate să se agraveze sau o pot duce aşa toată viaţa”, a povestit Tudor Turcu pe atunci.

Cu ce se ocupă Tudor Turcu, după ce a câștigat X Factor în 2012

Tudor Turcu a câștigat X Factor în 2012, după ce a ajuns în finală cu Ioana Anuță, cu numele de Jo. Tudor avea 30 de ani la avea vreme și făcea parte din echipa lui Cheloo. Ei bine, anii au trecut, iar Tudor s-a căsătorit și a devenit tatăl a două fetițe minunate. Referitor la cariera sa, Tudor a lansat melodia „Soarele răsare, dedicată tuturor românilor. Anastasia Maria și Andreea Monica sunt fiicele artistului, care reușesc să-i ofere acestuia cele mai frumoase momente. „Andreea Monica Turcu, puritatea și rodul iubirii noastre, un suflețel curat venit în lumea noastră! Alături de surioara ei, Anastasia Maria, ne-a încărcat casa și inimile de bucurie, înțelepciune și iubire și ne fac cei mai fericiţi și împliniţi părinți.Dragostea la prima vedere a venit din partea părinților spirituali Aurelian Temişan- Monica Davidescu și a prințesei lor, Dora ‘, a postat artistul pe rețelele sociale, în urmă cu un an.

Pe lângă muzică, Tudor este pasionat și de artă. Artistul pictează, dar pentru că pandemia de coronavirus l-a împiedicat să facă o expoziție, și-a vândut picturile pe internet. „Am vândut peste 20 și am multe comenzi în țară și mai nou în străinătate, în Norvegia, Germania, Spania sau Anglia‘, spunea artistul.  La licitație un tablou costă între 700 și 2.000 de lei, iar la cele pe comandă prețul poate fi dublu sau triplu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: