Redactia.ro
Home » TV » Vă amintiți de Narcisa Stănescu? Cum arată concurenta care a cucerit scena X Factor

Vă amintiți de Narcisa Stănescu? Cum arată concurenta care a cucerit scena X Factor

GALERIE FOTO (7)

La doar 17 ani, Narcisa Stănescu făcea ravagii pe scena de la X Factor. Și chiar dacă era încă minoră, aceasta era căsătorită de opt luni. Iată cum s-a transformat în ultimii ani.

Narcisa Stănescu avea doar 17 ani atunci când, în 2017, a cucerit scena X Factor. Era minoră, dar deja căsătorită de opt luni. Însă a uluit pe toată lumea cu frumusețea ei, cu care cucerește ușor și acum.

Vă amintiți de Narcisa Stănescu, concurenta care a cucerit scena X Factor?

Narcisa Stănescu, tânără de 17 ani de etnie romă, din neam de căldărari, extrem de frumoasă și îmbrăcată în costum tradițional, cusut cu fir auriu, i-a uimit pe jurați nu doar cu ochii verzi, ci și cu povestea ei fascinantă de viață.

Tânăra a crescut împreună cu cel care i-a devenit soț, căruia tânăra i-a fost promisă încă de la vârsta de 6 ani,

„Mă simțeam îndrăgostită și îl respectam în adâncul sufletului meu. La o anumită vârstă, când mi-am dat seama că o să ne căsătorim, m-am îndrăgostit (…). Până să ne îndrăgostim, ne vedeam așa cu prietenii, niciodată singuri. (…) Până nu ne-am căsătorit, noi nu ne-am sărutat niciodată. Cu o săptămână înainte de nuntă, socrul meu a venit la mine acasă. (…). Nunta noastră a avut loc în casa noastră. La mine și apoi am plecat către biserică. (…). Eu am dormit la soacra mea, iar el la tatăl meu. (…). La o săptămână de la nuntă, am primit zestrea – am primit o zestre mare de la mama. (…). Pot să spun că eu am simțit. (…). Am avut multe emoţii şi mult entuziasm. Nu îmi venea să cred”, a mai povestit fosta concurentă de la „X Factor”.

La nunta ca în povești Narcisa a purtat o rochie cu trenă lungă de câțiva metri și nu a avut voie să o dea jos timp de trei zile și trei nopți, cât a durat petrecerea.

„A fost de vis, am avut rochie frumoasă, de prințesă. La noi nunțile durează două zile și a treia zi se face un grătar și trebuie să țin rochia de mireasă trei zile și trei nopți. Am purtat rochia, bijuteriile, coroana și cocul exact așa cum erau. Doar machiajul am avut voie să mi-l refac”, a povestit încântată Narcisa.

Cum arată acum Narcisa Stănescu, concurenta X Factor

Concurenta de la X Factor este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde postează destul de des fotografii cu ea.

„M-am măritat pentru că așa este tradiția la noi. Am fost promisă lui de la vârsta de șase ani”, povestea Narcisa în 2017 la X Factor.

Narcisa este în continuare o femeie căsătorită. Mai mult, nu ezită nicio clipă să își arate dragostea pentru jumătatea ei.

„Soțul meu. Iubirea mea. Zâmbetul meu. Totul meu. Doar noi”, scrie ea în dreptul fotografiilor cu soțul ei.

Narcisa primește sute de comentarii atunci când postează fotografii în ipostaze foarte atrăgătoare!

„Marea frumusețee te pup 💙💙💙💙🔝 / Frumusețe rară! / Zâna mea, te iubesc / Ești prea frumoasă”, sunt câteva dintre comentarii pe care le primește Narcisa zilnic, la ceva vreme de când a făcut furori pe scena X Factor.

De remarcat este faptul că Narcisa Stănescu duce o viață cât se poate luxoasă. Aceasta se pozează într-o casă extrem de opulentă, cel mai probabil fiind locuința ei și a soțului,

Concurenta de la X Factor trăiește alături de soțul ei de când avea 16 ani, fiind promisă acestuia de când avea doar 6 ani.

Narcisa Stănescu, concurentă și la Masterchef

La 19 ani, mai exact în 2019, Narcisa Stănescu a impresionat și juriul Masterchef cu preparatul său, dar și cu grația și frumusețea sa.

După căsătorie, Narcisa a început să gătească în casa soacrei. ”Gătesc mai ales pentru soțul meu, pe care îl iubesc enorm de mult și îmi doresc să fiu pe placul lui. Doresc titlul de Masterchef pentru soțul meu, pentru a-l face și pe el mândru de mine. Vă imaginați cum ar fi o simplă țigancă să ia titlul de Masterchef?”.

Narcisa Stănescu a impresionat juriul și a primit mult-râvnitul șorț cu un preparat din costiță afumată cu varză.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: