Redactia.ro
Home » Știri » Turiștii sunt șocați! Cât a ajuns să coste un șezlong pe plajă, la Mamaia

Turiștii sunt șocați! Cât a ajuns să coste un șezlong pe plajă, la Mamaia

Turiștii sunt șocați! Cât a ajuns să coste un șezlong pe plajă, la Mamaia

Turiștii din stațiunea Mamaia sunt încontinuu uimiți de schimbările aduse pe litoral, de la plajele lărgite la prețul pentru închirierea șezlongurilor. 

Turiștii sunt șocați! Cât a ajuns să coste un șezlong pe plajă, la Mamaia

Mulți dintre turiști din Mamaia sunt revoltați atât din cauza acestor fluctuații de preț ale șezlongurilor, despre care au spus că sunt prea departe de mai, cât și pentru că plaja nu mai arată așa cum o știau ei. Mai mult, unii oameni s-au plâns că apa e prea adâncă, iar nisipul adus pe plajă nu mai este fin.

Se pare că prețurile pentru închirierea șezlongurilor jonglează în funcție de perioada saptămânii. De luni până vineri te costă mai puțin să închiriezi un șezlong, iar în weekend, suma aproape că se dublează. Un sezlong în Mamaia, în cursul săptămânii, trebuie să scoți din buzunar 25 de lei pe zi, iar în weekend, 40.

Potrivit Digi24, un investitor a dezvăluit că a cerut Administrației Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral suspendarea contractului pentru plaja pe care a închiriat-o pe timp de un an și că și alți operatori vor să-i urmeze exemplul. Reprezentanții administrației bazinale au spus că noile sectoare de plajă din Mamaia nu pot fi închiriate anul acesta. Administratorul care vrea să renunțe la contractul pentru plajă a spus că acest sezon estival este deja compromis, pentru că distanța de la șezlonguri până la malul mării este foarte mare, ceea ce nemulțumește turiștii.

Investitorul a cerut o întâlnire cu ministrul Mediului, cu reprezentanți ai Administrației Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral și ai Prefecturii Constanța.

Litoralul este împânzit de oameni! Cât costă o zi de plajă

Cu toate că s-a anunțat vreme rea pe litoralul românesc, oamenii nu au ținut cont și s-au înghesuit pe plajele din România pentru a se bucura de acest weekend. Aceștia au plecat încă din această dimineață la mare, nepăsători fiind condițiile meteo transmise de specialiști.

Se pare totuși că au avut noroc, căci norii au ocolit o pare parte din stațiuni, iar turiștii s-au putut bucura în continuare de facilitățile oferite pe plajă. Și prețurile au fost foarte bune, astfel că, un șezlong poate fi închiriat în medie cu 20-25 de lei. În general, prețurile nu au atins nivelul celor din plin sezon, având în vedere că suntem încă în luna iunie. Turiștii, însă, nu se plâng de nimic.

”Sunt prețuri acceptabile, adică nu mi s-a părut ceva… (O bere – n.red) șase lei nu mi se ceva extraordinar atât de scump, la cazare am dat undeva la 300 de lei pe noapte cu mic dejun inclus”, a mărturisit un tânăr turist, la ProTV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: