Redactia.ro
Home » Știri » Litoralul este împânzit de oameni! Cât costă o zi de plajă

Litoralul este împânzit de oameni! Cât costă o zi de plajă

Litoralul este împânzit de oameni! Cât costă o zi pe plajă

Litoralul este împânzit de oameni în acest sfârșit de săptămână, cu toate că meteorologii au anunțat vreme rea. Iată cât costă o zi pe plaja din România!

Litoralul este împânzit de oameni! Cât costă o zi de plajă

Cu toate că s-a anunțat vreme rea pe litoralul românesc, oamenii nu au ținut cont și s-au înghesuit pe plajele din România pentru a se bucura de acest weekend. Aceștia au plecat încă din această dimineață la mare, nepăsători fiind condițiile meteo transmise de specialiști.

Se pare totuși că au avut noroc, căci norii au ocolit o pare parte din stațiuni, iar turiștii s-au putut bucura în continuare de facilitățile oferite pe plajă. Și prețurile au fost foarte bune, astfel că, un șezlong poate fi închiriat în medie cu 20-25 de lei. În general, prețurile nu au atins nivelul celor din plin sezon, având în vedere că suntem încă în luna iunie. Turiștii, însă, nu se plâng de nimic.

”Sunt prețuri acceptabile, adică nu mi s-a părut ceva… (O bere – n.red) șase lei nu mi se ceva extraordinar atât de scump, la cazare am dat undeva la 300 de lei pe noapte cu mic dejun inclus”, a mărturisit un tânăr turist, la ProTV.

Cum va fi vremea în acest weekend la mare

Luni avem vreme frumoasă și caldă pe litoral. Soarele strălucește în cea mai mare parte a zilei, iar în noaptea de luni spre marți o să vină câteva averse slabe. Marți, atmosfera devine instabilă și apar câteva ploi locale, cu tunete și fulgere. Vor fi și condiții de vijelii și grindină, iar temperaturile se opresc la 28 de grade în stațiuni și 22 de grade în apă.

Miercuri avem tot vreme caldă, iar indicele temperatură-umezeală va depăși pragul critic de 80 de unități. Va domina atmosfera însorită, iar condițiile de precipitații sunt reduse.

La noapte vremea se menține instabilă prin Transilvania, Dobrogea, sudul Moldovei, dar și în zonele deluroase și montane, pe unde o să mai fie câteva reprize de ploaie. În rest norii se mai risipesc, iar temperaturile mai scad puțin față de noaptea trecută. Vor fi doar 10 grade în depresiunile Carpaților Orientali, iar pe litoral minimele ajung la 20 de grade Celsius.

În restul țării, luni vremea se menține călduroasă, iar în vest, în sud-vest și, pe spații mici, în rest, aerul va fi aproape irespirabil din cauza stresului termic ridicat. În a doua parte a zilei, la deal, la munte, în sud și în centru vin alte furtuni de vară, care mai pot aduce încă 25 de litri de apă pe metru pătrat.

Maximele pornesc de la 25 de grade în estul Transilvaniei și în nordul Moldovei și ajung până la 34…35 de grade în Oltenia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: