Redactia.ro
Home » Sport » Turneul Campioanelor. Halep pierde în fața lui Pliskova și ratează calificarea în semifinale

Turneul Campioanelor. Halep pierde în fața lui Pliskova și ratează calificarea în semifinale

Simona Halep

Simona Halep a pierdut în fața Karolinei Pliskova, la Turneul Campioanelor, după un meci disputat în trei seturi, 0-6, 6-2, 4-6. Românca ratează astfel calificarea în semifinale.

După un umilitor 0-6, Simona Halep (28 ani, nr. 5 WTA) a revenit în setul doi și s-a impus cu 6-2. Dar, în decisiv, fostul lider mondial a arătat că nu mai poate face în fața Karolinei Pliskova (27 ani, nr. 2 WTA) și a cedat cu 4-6, după ce a condus cu 2-0.

Primul set a fost câștigat fără probleme de jucătoarea din Cehia. Karolina Pliskova a început calmă și sigură pe ea meciul decisiv cu Simona Halep. În doar 13 minute a dus scorul la 4-0 la game-uri. Jucătoarea din Cehia a continuat să se impună în fața Simonei Halep și a câștigat primul set la zero, 6-0, după doar 21 de minute de joc.

CTP, reacție dură după meciul Halep – Svitolina. De ce a pierdut sportiva noastră

În actul secund, Simona a început cu un break, câștigând astfel primul game al partidei. Halep a câștigat și pe propriul serviciu, dar a fost egalată la game-uri de Pliskova, 2-2. Fostul lider mondial a câștigat însă următoarele patru game-uri la rând și s-a impus în setul doi, scor 6-2, după 37 de minute de joc, ducând meciul în decisiv.

Acolo, Halep a făcut rapede break și a condus cu 2-0, dar a urmat prăbușirea. Pliskova a luat 5 game-uri consecutive și tabela arăta 5-2. Halep și-a mai făcut un serviciu și încă un break, pentru 5-4, dar s-a făcut de râs pe propriul serviciu, iar Pliskova a închis setul și meciul cu 6-4.

Karolina Pliskova a reușit victoria după o oră și 45 de minute, potrivit digisport.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: