Redactia.ro
Home » Sport » Turneul de la Roland Garros va fi amânat! Ce spune Roxana Mărăcineanu!

Turneul de la Roland Garros va fi amânat! Ce spune Roxana Mărăcineanu!

roland garros, roland garros amânat, Roxana Mărăcineanu

Pentru al doilea an consecutiv, turneul de Grand Slam de la Roland Garros ar putea fi amânat. După acest anunț, Roxana Mărăcineanu, care ocupă funcția de Ministrul Sportului din Franța, a fost aspru criticată.

Cotidianul L’Equipe anunță că turneul parizian va fi amânat cu o săptămână din cauza carantinei impuse în Franța. Astfel, programat în perioada 23 mai – 5 iunie, turneul se va disputa între 30 mai și 13 iunie. În cazul în care decizia amânării turnului va fi luată atunci acesta se va suprapune peste alte competiții. Turneul ATP de la Stuttgart dar și cu cele de la Bol, Nottingham și Hertogenbosch. Și anul trecut, competiția din capitala Franței a fost reprogramată și s-a disputat în condiții atipice. Inițial trebuia să se joace între 18 mai și 7 iunie, dar s-a jucat în luna septembrie.

”Amânarea turneului de la Roland Garros este o posibilitate discutată cu organizatorii turneului. Suntem în discuții cu ei pentru a vedea dacă trebuie să schimbăm data, ca aceasta să coincidă cu posibila reluare a tuturor marilor evenimente”, declara Roxana Mărăcineanu, Ministrul Sportului din Franța, conform France Info, în urmă cu câteva zile.

Roxana Mărăcineanu, aspru criticată

Sunt mai mulți jucători nemulțumiți după ce au aflat că turneul de la Roland Garros ar putea fi amânat și anul acesta. Alize Cornet (locul 59 WTA) a atacat-o dur pe Roxana Mărăcineanu.

„Rămâne între noi, dar ministrul nostru al Sporturilor este o calamitate. Nu am nimic împotriva ei, dar ia doar decizii proaste. Parcă nu i-ar păsa. Este o decizie destul de egoistă. Calendarul va avea de suferit. Înţeleg că nu sunt vremuri uşoare pentru turneu, dar trebuie să te gândeşti la jucători şi la calendar, în special la toate turneele”, a spus Alize Cornet, potrivit celor de la L’Equipe,

Anul trecut turneul francez a fost câștigată de Rafael Nadal și Iga Swiatek.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: