Redactia.ro
Home » Monden » Tzancă Uraganu are probleme cu legea! Cântărețul ar putea ajunge să facă muncă în folosul comunității

Tzancă Uraganu are probleme cu legea! Cântărețul ar putea ajunge să facă muncă în folosul comunității

Tzancă Uraganu are probleme cu legea! Cântărețul ar putea ajunge să facă muncă în folosul comunității

Tzancă Uraganu are probleme cu legea! Se pare că deși se afișează frecvent în lux și opulență, cântărețul nu plătește taxe și impozite pe banii pe care îi produce. 

Tzancă Uraganu are probleme cu legea! Cântărețul ar putea ajunge să facă muncă în folosul comunității

Tzancă Uraganu este unul dintre cei mai exclusiviști cântăreți de manele, afișându-se deseori în lux și opulență. Reprezentanții de la Agenția Națională de Administrație Fiscală (ANAF) au fost curioși să afle de unde are artistul atâția bani să se distreze și să-și facă poftele, asta pentru că nu plătește taxe și impozite pe banii pe care îi produce.

În urma acestor descoperiri făcute de ANAF, Tzancă Uraganu riscă să aibe probleme mari cu statul. Curând am putea să-l vedem pe Tzancă Uraganu în timp ce face muncă în folosul comunității în cazul în care acesta nu-și rezolvă problemele cu statul. Mai precis cu ANAF-ul, căci reprezentanții instituției l-au tras la răspundere pe manelist și vor să afle câți bani face artistul lunar, dar și de unde îi produce, având în vedere că nu plătește taxe și impozite pe sumele enorme pe care le câștigă. Mai mult decât atât, artistul nu-și achită nici amenzile care au depășit cu mult suma de 28.000 de lei.

Tzancă a fost pe cât se poate de iritat de faptul că ANAF-ul îl trage la răspundere, așa că și-a spus părerea vehement privind situația în care se află. Manelistul susține că nici măcar nu îi rămân atâția bani după concertele și cântările pe cre le susține, astfel că nu are ce taxe să plătească pentru sumele pe care le produce.

”De acord să plătesc amenzile. Nimic de zis. Dar în legătură cu banii de la nunți, de unde știți voi că banii ne rămân nouă, măi, oameni de la Fisc? Din 200 de nunți, 180 sunt pe la neamuri”, a declarat Tzancă Uraganu.

Tzancă nu se oprește din a se afișa cu bunurile sale

În timp ce autoritățile au decis plata amenzilor în ore suplimentare de muncă, Tzancă Uraganul se mândrește tare mult cu vila lui din Ploiești de aproximativ 500.00 de euro. Totodată, recent manelistul și-a cumpărat un bolid în valoare de 200.000 de euro.

De asemenea, nu este pentru prima dată când este luat în vizor de către ANAF, căci în urmă cu trei ani artistul mărturisea că se confruntă cu probleme mari din cauză că reprezentanții statului au observat imaginile și videoclipurile în care se afișa în lux și opulență.

”Sunt foarte supărtat. La un moment dat, ajungem să fim luați în vizor pentru munca noastră și nu facem nimic grav. (…) Am postat imagini cu mașini, postate din muncă cinstită. (…) Nu vreau să mă laud, doar, pur și simplu, ca orice băiat tânăr, mă bucur și mă mândresc și eu. (…) Poate sunt, în momentul de față, singurul manelist luat în vizor. O să mă duc să stau de vorbă cu ei și să le explic frumos. (…) Ei susțin că sunt mai bogat decât sunt, cu adevărat”, spunea Tzancă Uraganu în urmă cu trei ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: